Ako Obnoviť Správy

Obsah:

Ako Obnoviť Správy
Ako Obnoviť Správy

Video: Ako Obnoviť Správy

Video: Ako Obnoviť Správy
Video: Ako obnoviť vymazané dáta 2024, Apríl
Anonim

Obnovu odstránených e-mailových správ z aplikácií Outlook a Outlook Express zahrnutých v balíku Microsoft Office môže používateľ vykonať buď pomocou vstavaných nástrojov samotného programu, alebo pomocou dodatočného softvéru.

Ako obnoviť správy
Ako obnoviť správy

Nevyhnutné

  • Stiahnite si pomocné programy pre počítač:
  • Scanpst.exe
  • Sada nástrojov na obnovenie pre aplikáciu Outlook Express
  • Microsoft Outlook v rámci balíka Office

Inštrukcie

Krok 1

Na obnovenie odstránených e-mailových správ použite špeciálny nástroj Scanpst.exe, ktorý je súčasťou aplikácie Microsoft Outlook. Urobíte to tak, že vypnete program Outlook a stiahnete si nástroj Scanpst.exe, ktorý sa predvolene nachádza na adrese: drive_name: Program FilesMicrosoft OfficeOffice.

Krok 2

Kliknite na tlačidlo Prehľadávať v okne programu, ktoré sa otvorí, vyhľadajte súbory s príponami.pst a.ost a potvrďte vybratú akciu kliknutím na tlačidlo Štart. Počkajte na dokončenie procesu a kliknutím na tlačidlo Opraviť v novom dialógovom okne spustite proces opravy. Ukončite nástroj kliknutím na tlačidlo OK po zobrazení správy Opraviť dokončené a spustite program Outlook.

Krok 3

Otvorte ponuku „Prejsť“na hornom paneli služieb okna aplikácie a vyberte položku „Zoznam priečinkov“. V dialógovom okne, ktoré sa otvorí, rozbaľte priečinok Stratené a nájdené a vyhľadajte odstránenú e-mailovú správu.

Krok 4

Ak používate aplikáciu Outlook Express, stiahnite si a nainštalujte do počítača špecializovanú aplikáciu Recovery Toolbox pre aplikáciu Outlook Express. Otvorte odkaz Sent Items.dbx v adresári na ľavej strane okna programu a spustite postup čítania súborov kliknutím na tlačidlo Čítať zdrojový súbor na hornom paneli. Potom pomocou tlačidla Vybrať uložiť priečinok zadajte vybrané umiestnenie na uloženie obnovených e-mailových správ.

Krok 5

Použite príkaz Uložiť e-maily v hlavnom okne aplikácie a z rozbaľovacej ponuky vyberte možnosť Uložiť všetky e-maily. Zadajte cestu z riadku Cesta k priečinku Sorce v Prieskumníkovi systému Windows a prejdite na požadovaný priečinok stlačením klávesovej skratky Enter. Vytvorte kópiu súboru Sent Items.dbx a uložte ho kamkoľvek chcete. Odstráňte pôvodný súbor Sent Items.dbx a spustite program Outlook Express. Rozbaľte priečinok s názvom Sent Items.dbx, aby sa automaticky vytvoril nový prázdny súbor.

Krok 6

Bez ukončenia aplikácie Outlook Express spustite program Prieskumník a vyberte všetky e-maily s príponou.eml. Presunutím zvýraznených súborov do priečinka Odoslané položky v aplikácii Outlook Express ich obnovíte.

Odporúča: