Ako Napísať Obrázok Na Nero

Obsah:

Ako Napísať Obrázok Na Nero
Ako Napísať Obrázok Na Nero

Video: Ako Napísať Obrázok Na Nero

Video: Ako Napísať Obrázok Na Nero
Video: Программа Nero Free: как записать музыку, видео, фотографии на диск? 2024, Smieť
Anonim

Na vytváranie obrazov virtuálnych diskov sa spravidla používa iba niekoľko populárnych nástrojov. Nie každý vie, že väčšinu operácií s jednotkami DVD je možné vykonať efektívne pomocou programu Nero.

Ako napísať obrázok na Nero
Ako napísať obrázok na Nero

Nevyhnutné

Nero Multimedia Suite

Inštrukcie

Krok 1

Nainštalujte Nero Multimedia Suite 10. Reštartujte počítač a dokončite inštaláciu programu. Spustite úvodnú obrazovku Nero Express. Vložte jednotku DVD, z ktorej chcete vytvoriť obraz, do počítača.

Krok 2

V okne programu Nero otvorte ponuku Rip DVD. Počkajte, kým sa zobrazí nové dialógové menu. Vyberte Možnosti kopírovania.

Krok 3

Vyhľadajte pole Zdroj. Kliknite na šípku a ukážte na jednotku DVD, kde je umiestnený zdrojový disk. Kliknutím na ľavé tlačidlo myši na karte s rovnakým názvom otvorte ponuku „Možnosti čítania“.

Krok 4

Rozbaľte zoznam možností dostupných v stĺpci Vybrať profil. Ak neplánujete vytvoriť obraz inštalačného disku, vyberte pole Data DVD. Začiarknite políčko vedľa možnosti „Čítať s opravou chyby“. To umožní programu automaticky opakovať skenovanie pre konkrétne sektory. Táto funkcia je obzvlášť užitočná pri práci s poškriabanými diskami.

Krok 5

Zakážte možnosť Ignorovať chyby čítania. Používanie tohto režimu môže mať za následok chybný záznam obrazu. Otvorte ponuku Kopírovať a skontrolujte, či sú v zozname uvedené dve čítačky diskov. Druhým vybavením by mala byť virtuálna jednotka s názvom Image Recorder.

Krok 6

Kliknite na tlačidlo OK. V novej dialógovej ponuke kliknite na položku Kopírovať. Počkajte, kým program vykoná potrebné operácie, a vytvorí nový virtuálny disk.

Krok 7

Nainštalujte program na prácu so súbormi ISO. Doma používajte bezplatné nástroje Daemon Tools Lite alebo Ultra ISO. Otvorte obsah vytvoreného obrázka pomocou vybratého programu. Uistite sa, že to funguje.

Odporúča: