Ako Platiť V ITunes

Obsah:

Ako Platiť V ITunes
Ako Platiť V ITunes

Video: Ako Platiť V ITunes

Video: Ako Platiť V ITunes
Video: iPhone отключен, подключитесь к iTunes - ВЕРНЫЙ СПОСОБ РАЗБЛОКИРОВАТЬ айфон! Прошивка и СБРОС Apple. 2024, Apríl
Anonim

Ak chcete platiť za nákupy v obchode iTunes, musíte si vytvoriť účet s kreditnou kartou, ktorá je s ním spojená. Môžete to urobiť pomocou programového rozhrania. Po prepojení karty si môžete kúpiť akékoľvek aplikácie a knihy v obchodoch Apple.

Ako platiť v iTunes
Ako platiť v iTunes

Inštrukcie

Krok 1

Stiahnite si softvér iTunes z oficiálnych webových stránok spoločnosti Apple. Nachádza sa v hornej navigačnej ponuke zdroja v časti s rovnakým názvom. Spustite stiahnutý súbor a postupujte podľa pokynov inštalačného programu.

Krok 2

Spustite nainštalovaný iTunes a prejdite do sekcie „Obchod“- „Prihlásenie“. Kliknite na tlačidlo Vytvoriť Apple ID a do okna programu zadajte požadované informácie. Na tej istej stránke zadajte podrobnosti o svojej bankovej karte a kliknite na tlačidlo „Ďalej“. Po dokončení operácie choďte do svojej poštovej schránky a po prijatí listu potvrďte vytvorenie účtu.

Krok 3

Prihláste sa do svojho účtu Apple pomocou rovnakého obchodu - Prihlásiť sa. Keď sa zobrazí dialógové okno na zobrazenie informácií, stlačte tlačidlo „Zobraziť“. Zadajte svoje platobné podrobnosti a vyplňte povinné polia. Potom kliknite na tlačidlo „Ďalej“.

Krok 4

Ak chcete zmeniť svoje platobné podrobnosti, spustite iTunes a prihláste sa do obchodu s aplikáciami. Potom kliknite na sekciu „Obchod“- „Zobraziť účet“. Znova zadajte svoje heslo a kliknite na tlačidlo „Zmeniť“napravo od zadaného typu platby. Po vykonaní všetkých nastavení kliknite na tlačidlo „Dokončiť“.

Krok 5

Po prepojení karty prejdite do kategórie obchodu a vyberte programy, ktoré potrebujete. V prípade, že je aplikácia zaplatená, kliknite v okne aplikácie na tlačidlo označujúce cenu. Odpísanie potvrďte zadaním hesla k účtu a podľa pokynov na obrazovke. Po ukončení procedúry sa prostriedky odpíšu z vašej karty a vy si môžete nainštalovať utilitu podľa vášho výberu.

Krok 6

Po výbere požadovanej aplikácie pripojte zariadenie k počítaču pomocou kábla, čím vykonáte synchronizáciu a pridáte zakúpené súbory.

Odporúča: