Ako Zistiť Zabudnuté Heslo K Vášmu Icq

Obsah:

Ako Zistiť Zabudnuté Heslo K Vášmu Icq
Ako Zistiť Zabudnuté Heslo K Vášmu Icq

Video: Ako Zistiť Zabudnuté Heslo K Vášmu Icq

Video: Ako Zistiť Zabudnuté Heslo K Vášmu Icq
Video: ako zistiť heslo na fb 2024, Smieť
Anonim

ICQ alebo „ICQ“sa stal moderným, veľmi pohodlným a rýchlym komunikačným prostriedkom. Stáva sa však, že ste zabudli heslo k ICQ a nikde ste si ho nezapísali. Ako byť? Môžete zistiť svoje zabudnuté heslo.

Ako zistiť zabudnuté heslo k vášmu icq
Ako zistiť zabudnuté heslo k vášmu icq

Nevyhnutné

internet

Inštrukcie

Krok 1

Aby ste to dosiahli, musíte si pamätať, odkiaľ ste nainštalovali svoje ICQ. Napríklad ste si ho stiahli cez Rambler. Potom je všetko jednoduché. Prejdite na webovú stránku www.rambler.ru. Na ľavej strane uvidíte ikonu ICQ a slová Rambler-ICQ. Kliknite na túto poznámku pod čiarou. Otvorí sa stránka s inštaláciou aplikácie. Pozorne si to preštudujte a nájdite kartu „Pomocník“. Kliknite na ňu. V otvorenom okne stránky (budú to „Otázky a odpovede“) v zozname naľavo vyhľadajte „Heslá“a kliknite na tento nový odkaz.

Krok 2

Budete presmerovaní na stránku na tomto webe, kde vám budú položené niektoré z najpopulárnejších otázok. Musíte kliknúť na odkaz „Obnovenie hesla“. Odkaz vás presmeruje na stránku. Do riadku žiadosti zadajte buď číslo ICQ, alebo e-mailovú adresu, ktorú ste zadali pri registrácii počas inštalácie ICQ do vášho počítača. Aby ste mohli aktivovať svoj účet, musíte mať optimálne pripojenie na internet pre systém tejto služby.

Krok 3

Potom do riadku nižšie zadajte znaky z obrázku. Je chránený pred robotmi. Kliknite na Ďalej. Systém vás upozorní, že vám bol zaslaný e-mail s heslom. Po krátkom čase tento list skutočne príde do vašej poštovej schránky. Zadajte to do ICQ a pokračujte v komunikácii s priateľmi a rodinou cez internet. Ak ste zadali číslo ICQ, postup sa zjednoduší. Hneď ako kliknete na „Ďalej“, ICQ začne so všetkými vašimi údajmi.

Krok 4

Kroky opísané vyššie je možné skrátiť. Prihláste sa na www.icq.com. Vyberte tiež kartu „Pomocník“. A potom postupujte podľa algoritmu popísaného vyššie. Ak váš prehliadač nemá prekladač, situácia sa komplikuje, pretože stránka je v angličtine. Potom aktualizujte prehliadač na novšiu verziu a problém bude vyriešený.

Odporúča: