Ako Nahrávať Hudbu Do Počítača

Obsah:

Ako Nahrávať Hudbu Do Počítača
Ako Nahrávať Hudbu Do Počítača

Video: Ako Nahrávať Hudbu Do Počítača

Video: Ako Nahrávať Hudbu Do Počítača
Video: Stahujte hudbu z iPodu do pocitaca (Mac) 2024, Smieť
Anonim

Hudba je umelecká forma s veľkým počtom štýlov, podštýlov, vizuálnych prostriedkov a techník. Technologický pokrok zvýšil svoju rozmanitosť o schopnosť nahrávať hudbu na počítači a v závislosti od smeru a úrovne profesionality sa to dá dosiahnuť niekoľkými spôsobmi.

Ako nahrávať hudbu do počítača
Ako nahrávať hudbu do počítača

Inštrukcie

Krok 1

Najjednoduchším spôsobom je zapojiť hudobný nástroj a zasunúť jeden koniec kábla do otvoru „jack“. Na druhej strane nasaďte adaptér „jack“- „minijack“a vložte ho do vstupu pre mikrofón na systémovej jednotke alebo notebooku. Potom môžete otvoriť zvukový editor, skontrolovať činnosť nástroja a zapnúť tlačidlo nahrávania. Táto technológia nie je vhodná pre elektrické a basové gitary, pretože bez špeciálneho zosilnenia bude signál z nich jemný.

Krok 2

Ak chcete zosilniť zvuk, pripojte nástroj k elektrickej sieti (navyše gitara k efektovému procesoru a syntetizátor k mixážnej konzole). Potom pripojte k zosilňovaču, položte prístrojový mikrofón pred reproduktor a kábel z mikrofónu pripojte k vstupu pre mikrofón v počítači. Spustite zvukový editor, skontrolujte činnosť všetkých systémov, stlačte tlačidlo nahrávania.

Odporúča: