Ako Nastaviť 25 Snímok

Obsah:

Ako Nastaviť 25 Snímok
Ako Nastaviť 25 Snímok

Video: Ako Nastaviť 25 Snímok

Video: Ako Nastaviť 25 Snímok
Video: Холодное сердце - песня «Отпусти и забудь» на 25 языках 2024, Apríl
Anonim

Efekt 25. rámca sa používa v niektorých vzdelávacích programoch, napríklad pri výučbe cudzieho jazyka. Predpokladá sa, že táto technika výrazne zjednodušuje štúdium lexikálneho slovníka.

Ako nastaviť 25 snímok
Ako nastaviť 25 snímok

Inštrukcie

Krok 1

Výcvikový program v anglickom jazyku, založený na 25-rámovom efekte, sa inštaluje rovnakým spôsobom ako bežné nástroje. Vložte optický disk s programom do jednotky počítača. Systém automatického spustenia vyvolá inštalačné menu na obrazovke Windows. Ak sa nespustí automaticky, otvorte disk v priečinku Tento počítač a ručne spustite súbor autorun.exe.

Krok 2

Inštalačné menu obsahuje nasledujúce položky: inštalácia, pokyny, spustenie obslužného programu, odinštalovanie programu a ukončenie. Pre inštaláciu softvéru kliknite na položku „Inštalovať“. Spustí sa sprievodca inštaláciou. Ak program nemáte na disku, nájdete ho na internete pomocou špeciálnych vyhľadávacích nástrojov. Nezabudnite skontrolovať všetky súbory nahrané na internet pomocou antivírusového softvéru.

Krok 3

Sprievodca inštaláciou sa vás opýta na potrebné parametre: adresár pre inštaláciu, časť v ponuke „Štart“pre umiestnenie skratky pre spustenie, či sa má alebo nemá vytvoriť odkaz na pracovnej ploche, a ďalšie. Vyberte si a kliknite na Ďalej.

Krok 4

Po dokončení inštalácie môžete program spustiť tromi spôsobmi. Spravidla pomocou skratky na pracovnej ploche môžete softvér otvoriť bez problémov. Odkaz nájdete tiež v ponuke Štart alebo v ponuke automatického spustenia disku. Ak ste nainštalovali antivírusový program so zabudovaným skenerom sieťovej prevádzky, zobrazí sa otázka, či má byť tento program povolený - vyberte možnosť „Pridať k dôveryhodným“.

Krok 5

Ak program v čase výberu lekcie zasekne, je možné, že je v utilite K-Lite Mega Codec Pack povolená položka MPEG PS splitter. Ak chcete vyriešiť tento problém, musíte znova nainštalovať obslužný program K-Lite Mega Codec Pack. Všeobecne môžeme povedať, že je celkom jednoduché nastaviť 25 snímok, hlavnou vecou je mať práva správcu na osobnom počítači.

Odporúča: