Ako Nainštalovať Program Z Obrázka

Obsah:

Ako Nainštalovať Program Z Obrázka
Ako Nainštalovať Program Z Obrázka

Video: Ako Nainštalovať Program Z Obrázka

Video: Ako Nainštalovať Program Z Obrázka
Video: Jak nainstalovat Windows 11 na nepodporovaný PC / porovnání výkonu 2024, Smieť
Anonim

Ak chcete nainštalovať program z obrázka na svoj osobný počítač, musíte ho vybaviť ďalším softvérom. Ako taký softvér môžete použiť verziu Daemon Tools Lite - program je zadarmo a podporuje takmer všetky formáty obrázkov.

Iba jeden program môže nahradiť celý stoh diskov
Iba jeden program môže nahradiť celý stoh diskov

Nevyhnutné

Počítač, prístup na internet, ďalší softvér

Inštrukcie

Krok 1

Vyhľadajte Daemon Tools Lite: Navštívte domovskú stránku ľubovoľnej vyhľadávacej služby. Do vyhľadávacieho poľa musíte zadať dopyt ako „Stiahnuť Daemon Tools Lite“. Medzi výsledkami vyhľadávania rýchlo nájdete zdroj profilu. Stiahnite si „démona“(toto je názov programu medzi širokou škálou používateľov počítačov) z oficiálnej webovej stránky vývojára do vášho počítača a pokračujte v jeho inštalácii. Stiahnutie programu z oficiálnej stránky vám umožní uistiť sa, že neobsahuje vírusy.

Krok 2

Inštalácia aplikácie Daemon Tools Lite na počítač: Spustite odkaz na inštalačný program stiahnutý z Internetu a skontrolujte, či neobsahuje vírusy. Bez zmeny inštalačných parametrov nainštalujte program na PC. Na konci inštalácie program ponúkne dve možnosti licencie: platenú licenciu a bezplatnú licenciu. Vyberte možnosť „Bezplatná licencia“a počkajte na dokončenie inštalácie. Po inštalácii budete musieť reštartovať počítač.

Krok 3

Po načítaní systému a nainštalovaní virtuálnych diskov v počítači program môžete nainštalovať z obrázka. Kliknite na ikonu démona v zásobníku pravým tlačidlom myši a prejdite na kartu „Virtuálne disky“-> „Jednotka“-> „Pripojiť obrázok“. Po pripojení obrazu počkajte, kým sa automaticky načíta inštalátor, a nainštalujte požadovaný program.

Odporúča: