Ako A Prečo Sú Zálohované?

Obsah:

Ako A Prečo Sú Zálohované?
Ako A Prečo Sú Zálohované?

Video: Ako A Prečo Sú Zálohované?

Video: Ako A Prečo Sú Zálohované?
Video: ČO JE NAJVÄČŠIE VO VESMÍRE? 2024, Smieť
Anonim

Predpokladajme, že ste sa rozhodli do počítača nainštalovať operačný systém Windows 7. Nainštalovali ste ho z disku, starostlivo nakonfigurovali a poskytli všetok potrebný softvér. Teraz je čas zálohovať váš systém. Prečo je to potrebné? Ak sa stane, že váš operačný systém zlyhá, potom ho vďaka zálohe môžete okamžite obnoviť.

Ako a prečo sú zálohované?
Ako a prečo sú zálohované?

Inštrukcie

Krok 1

Nájdite vhodné vymeniteľné médium - môže to byť disk CD alebo DVD, USB kľúč atď. Práve z tohto média obnovíte systém, ak sa s ním niečo stane.

Krok 2

Kliknite na "Štart" - "Ovládací panel". Vyberte možnosť „Systém a zabezpečenie“- „Archivácia počítačových údajov“.

Krok 3

V okne, ktoré sa otvorí, kliknite na odkaz „Konfigurovať zálohu“. Ak dostanete správu ako odpoveď, kliknite na tlačidlo „Áno“. V okne Nastavenia zálohovania vyberte, kam chcete uložiť zálohu operačného systému. Ak to chcete urobiť, musíte aktivovať prepínač „Na pevnom disku“. Vyberte pevný disk, na ktorý chcete uložiť archivované údaje.

Krok 4

V rovnakom okne kliknite na tlačidlo „Ďalej“. To isté urobte v ďalších dvoch oknách. Potom kliknite na tlačidlo „Uložiť nastavenia a spustiť archiváciu“. Váš operačný systém začne proces zálohovania údajov.

Krok 5

Teraz si zapíšte záchranný disk (toto je kópia operačného systému, z ktorého môžete v prípade potreby obnoviť systém Windows, aby fungoval). Ak to chcete urobiť, po skončení archivácie kliknite na tlačidlo „Áno“.

Krok 6

Vložte prázdny disk do jednotky a kliknite na tlačidlo „Vytvoriť disk“, čím spustíte proces napaľovania. Potom sa na obrazovke zobrazí okno s názvom „Používanie disku na obnovenie systému“. V tomto okne ukončite program kliknutím na „Zavrieť“.

Odporúča: