Ako Obnoviť Dáta Po Vírusu

Obsah:

Ako Obnoviť Dáta Po Vírusu
Ako Obnoviť Dáta Po Vírusu

Video: Ako Obnoviť Dáta Po Vírusu

Video: Ako Obnoviť Dáta Po Vírusu
Video: Ako obnoviť vymazané dáta 2024, Apríl
Anonim

Niektoré vírusy môžu vážne poškodiť súbory uložené na pevných diskoch alebo vymeniteľnom médiu. Po úspešnom odstránení takéhoto škodlivého programu musíte poškodené súbory okamžite obnoviť.

Ako obnoviť dáta po vírusu
Ako obnoviť dáta po vírusu

Nevyhnutné

Jednoduché zotavenie Professional

Inštrukcie

Krok 1

Najskôr obnovte súbory potrebné na stabilnú prevádzku operačného systému. Otvorte ponuku „Štart“a vyberte „Ovládací panel“. Nájdite a otvorte ponuku Zálohovanie a obnovenie. Obnovte nastavenia operačného systému pomocou dostupných kontrolných bodov. Po dokončení Obnovovania systému reštartujte počítač.

Krok 2

Na obnovenie integrity svojich dokumentov použite program Easy Recovery Professional. Nainštalujte tento program a reštartujte počítač. Spustite program Easy Recovery a prejdite do ponuky Oprava súboru. Táto možnosť slúži na obnovenie integrity dokumentov balíka Microsoft Office a rôznych archívov.

Krok 3

Vyberte požadovanú položku, napríklad Zip Repair. V novom okne kliknite na tlačidlo Prehľadávať súbory a vyberte požadované súbory. Po príprave požadovaného počtu archívov kliknite na Ďalej.

Krok 4

Po ukončení programu skontrolujte obnovené archívy. Rovnakým spôsobom obnovte integritu ostatných dokumentov. Ak boli vírusovým softvérom vymazané dôležité údaje, otvorte ponuku Obnova dát a vyberte možnosť Obnoviť odstránené súbory.

Krok 5

Zadajte lokálny disk na vyhľadanie odstránených súborov. Vyberte typy súborov ich zadaním do poľa Filtr súborov. Ak potrebujete nájsť údaje určitého formátu, použite hotové šablóny. Začiarknite políčko vedľa položky Dokončiť skenovanie. To mierne zvýši čas strávený hľadaním súborov, ale umožní to hlbšiu kontrolu disku. Kliknite na tlačidlo Ďalej.

Krok 6

Počkajte, kým sa vytvorí zoznam súborov, ktoré sa majú obnoviť. Zvýraznite požadované dokumenty a kliknite na tlačidlo Uložiť. Po uložení údajov na pevný disk skontrolujte ich integritu.

Odporúča: