Ako Pridať Kód Do 1C

Obsah:

Ako Pridať Kód Do 1C
Ako Pridať Kód Do 1C

Video: Ako Pridať Kód Do 1C

Video: Ako Pridať Kód Do 1C
Video: Журнал Регистрации 1C 2024, Smieť
Anonim

Čiarový kód je dnes jedným z najrozšírenejších identifikačných systémov používaných na celom svete. Zvyčajne má 13 číslic a zobrazuje dôležité informácie. Pre zamestnancov určitých oblastí je dôležité, aby boli čiarové kódy vždy po ruke, a preto ich stačí pridať do programu zodpovedajúceho práci, napríklad 1C.

Ako pridať kód do 1C
Ako pridať kód do 1C

Inštrukcie

Krok 1

Zapnite osobný počítač, na ktorom je nainštalovaný program 1C. Pripojte sa online a prejdite do prehľadávača na adrese https://www.buh-program.ru/component/option, com_docman / task, doc_download /.

Krok 2

Stiahnite si súbor Eangnivc.ttf zo zadanej cesty. Skopírujte stiahnutý súbor do priečinka fontov operačného systému. Pre Windows bude tento adresár pomenovaný Windows / Fonts. Po takýchto akciách sa do systému načíta špeciálny kód. Spustite program 1C.

Krok 3

Prejdite do adresára fontov v programe. Nájdite tam svoj súbor a dvakrát naň kliknite ľavým tlačidlom myši. Týmito krokmi vykonáte aktiváciu, ktorá vám umožní v budúcnosti používať čiarový kód v programe 1C.

Krok 4

Nainštalujte čiarový kód do konfigurácie programu 1C s názvom „Trade and Warehouse“. Aby ste to dosiahli, musíte použiť komponent ActiveBarcode. Prejdite do priečinka s databázou 1C: Enterprise. Nájdite súbor s názvom Barcod.ocx.

Krok 5

Skopírujte vyššie uvedený súbor do priečinka C: / Windows / System32. Kliknite na tlačidlo „Štart“a prejdite do hlavnej ponuky. Kliknite na tlačidlo „Spustiť“.

Krok 6

Do zobrazeného poľa zadajte príkaz Regsvr32.exe C: /Windows/System32/barcode.ocx. Stlačením tlačidla „OK“potvrďte akcie.

Krok 7

Nainštalujte si do počítača 2D čiarový kód. Tento kód sa používa v položke „1C: Účtovníctvo“na tlač zodpovedajúcich daňových priznaní.

Krok 8

Prejdite na hlavný hárok programu. Otvorte druhú kartu a začiarknite políčko vedľa poľa „Tlačiť 2D čiarový kód“. Kliknite na tlačidlo „Tlačiť“.

Krok 9

Vyberte možnosť Zobraziť všetky hárky alebo Tlačiť všetky hárky. Po takýchto akciách program automaticky vygeneruje požadovaný súbor a prevedie ho na dvojrozmerný čiarový kód. Tento kód bude distribuovaný na všetky listy vyhlásenia.

Odporúča: