Ako Odstrániť Databázy Kaspersky

Obsah:

Ako Odstrániť Databázy Kaspersky
Ako Odstrániť Databázy Kaspersky

Video: Ako Odstrániť Databázy Kaspersky

Video: Ako Odstrániť Databázy Kaspersky
Video: Как удалить вирусы с вашего компьютера 2024, Smieť
Anonim

Ak bude pokus o aktualizáciu neúspešný, bude pravdepodobne potrebné odstrániť antivírusové databázy z produktov spoločnosti Kaspersky Lab. Signálom na uskutočnenie tohto postupu je vzhľad správy o poškodených základniach.

Ako odstrániť databázy Kaspersky
Ako odstrániť databázy Kaspersky

Inštrukcie

Krok 1

Zavolajte do hlavnej ponuky systému kliknutím na tlačidlo „Štart“a prejdite na položku „Všetky programy“. Spustite aplikáciu Kaspersky Internet Security 2009 a v hlavnom okne aplikácie prejdite na kartu Aktualizácie. V ľavom dolnom paneli dialógového okna, ktoré sa otvorí, vyhľadajte odkaz „Vrátiť sa k predchádzajúcim databázam“a kliknite naň.

Krok 2

Uistite sa, že pripojenie k internetu funguje správne a antivírusové databázy v lokálnom priečinku sú správne, a kliknite na tlačidlo „Aktualizovať databázy“. V drvivej väčšine prípadov to povedie k zmiznutiu správy o poškodení databázy (pre Kaspersky Internet Security 2009).

Krok 3

Spustite aplikáciu Kaspersky Internet Security 2010 a v hlavnom okne aplikácie prejdite na kartu Aktualizácie. Použite podobné tlačidlo vrátenia zmien ako predchádzajúce databázy v dolnej časti dialógového okna, ktoré sa otvorí, a kliknite na tlačidlo Aktualizovať umiestnené priamo pod ním (pre Kaspersky Internet Security 2010).

Krok 4

Ak nie je možné vymazať poškodené databázy produktu Kaspersky Lab, vráťte sa do hlavnej ponuky „Štart“a prejdite na položku „Ovládací panel“. Rozbaľte uzol Pridať alebo odstrániť programy a vyhľadajte riadok s nainštalovanou verziou aplikácie. Použite príkaz „Odstrániť“. Preinštalujte antivírusový program a aktualizujte databázy obvyklým spôsobom.

Krok 5

Stiahnite si špeciálny nástroj na odstránenie produktov spoločnosti Kaspersky Lab z oficiálnej webovej stránky a rozbaľte stiahnutý archív na ľubovoľné vhodné miesto. Spustite spustiteľný súbor kavremover.exe a v adresári okna „Boli zistené nasledujúce produkty“zadajte databázy, ktoré chcete odstrániť. Stlačte tlačidlo "Odstrániť" a počkajte na správu o úspešnom dokončení vybranej úlohy. Kliknite na OK a reštartujte systém, aby sa zmeny uplatnili.

Odporúča: