Ako Aktualizovať Cez Internet 1C

Obsah:

Ako Aktualizovať Cez Internet 1C
Ako Aktualizovať Cez Internet 1C

Video: Ako Aktualizovať Cez Internet 1C

Video: Ako Aktualizovať Cez Internet 1C
Video: Журнал Регистрации 1C 2024, Smieť
Anonim

Existuje veľa druhov softvérových produktov 1C. Každý používateľ si sám vyberie verziu. Kvôli neustálym zmenám v účtovníctve a v účtovníctve daní je potrebné 1C často aktualizovať.

Ako aktualizovať cez internet 1C
Ako aktualizovať cez internet 1C

Inštrukcie

Krok 1

Bez ohľadu na verziu programu 1C je spôsob aktualizácie rovnaký. Pred začatím aktualizácie zálohujte svoju databázu. Ak to chcete urobiť, musíte skopírovať priečinok s databázou do iného adresára v počítači alebo na vymeniteľný disk. Túto akciu je potrebné vykonať pred každou aktualizáciou, pretože môže zlyhať proces inštalácie, úplné alebo čiastočné vymazanie údajov.

Krok 2

Spustite program 1C. Je potrebné otvoriť program v normálnom režime, nie v konfigurátore. Skontrolujte relevantnosť svojej databázy k aktuálnemu dátumu. Použite príkaz: „Menu“- „Pomocník“- „Informácie“. Číslo nájdete v sekcii „Konfigurácia“- ide o dlhú skupinu čísel v zátvorkách.

Krok 3

Zoznam aktuálnych vydaní programov nájdete na oficiálnej webovej stránke 1C v sekcii technickej podpory pre partnerov. Skontrolujte svoju verziu oproti verziám uvedeným na tomto webe. Ak uvidíte, že existujú nové vydania vyššie ako vaše, budete si musieť program aktualizovať.

Krok 4

Spustite príkaz: „Menu“- „Služba“- „Aktualizácia konfigurácie“. Program sa začne pripravovať na samotnú aktualizáciu, postupujte podľa pokynov.

Krok 5

Budete musieť zadať užívateľské meno a heslo. Tieto údaje sa poskytujú používateľovi pri zakúpení licencovanej verzie programu. Po zadaní informácií sa spustí aktualizácia, ktorá môže trvať dlho. Program sa v tejto chvíli môže pozastaviť; v súčasnosti v počítači nevykonávajte žiadne paralelné akcie.

Krok 6

Keď sa zobrazí príkaz na ukončenie práce, musíte skontrolovať číslo aktualizácie. Prejdite na „Pomoc“: „Ponuka“- „Pomocník“- „O programe“. Skontrolujte vydanie konfigurácie. Ak sa číslo zmenilo a zhoduje sa s aktuálnym vydaním - znamená to, že aktualizácie boli vo vašom počítači nainštalované správne, reštartujte ich a pokračujte v práci.

Odporúča: