Ako Odstrániť účet Windows Live

Obsah:

Ako Odstrániť účet Windows Live
Ako Odstrániť účet Windows Live

Video: Ako Odstrániť účet Windows Live

Video: Ako Odstrániť účet Windows Live
Video: Ako odstrániť používateľský účet v systéme Windows 10 2024, Apríl
Anonim

Odstránenie účtu Windows Live prebieha v niekoľkých fázach. Najbežnejšou chybou medzi používateľmi tejto služby je, že najskôr zabudnú odstrániť priradené účty, a preto Windows Live vydá chybu.

Ako odstrániť účet Windows Live
Ako odstrániť účet Windows Live

Nevyhnutné

prístup na internet

Inštrukcie

Krok 1

Odstráňte všetky účty spojené so službou Windows Live na rôznych lokalitách. To platí, ak používate informácie o svojom účte v tomto systéme na prihlásenie do zdrojov tretích strán. Prejdite postupne na každú z nich a deaktivujte svoj účet.

Krok 2

Upozorňujeme, že toto je k dispozícii iba pre služby, ktoré podporujú odstránenie vytvoreného účtu. V prípade, že nie je možné alebo problematické účet odstrániť, obráťte sa na správcu stránky alebo počkajte na dátum vypršania platnosti, ktorý má používateľ na odstránenie svojho účtu na svojom účte. vlastné.

Krok 3

Prihláste sa do služby Windows Live (https://account.live.com/) po zadaní svojho používateľského mena a hesla v príslušnom formulári. Vykonajte vymazanie v nastaveniach účtu a pozorne si prečítajte systémové varovanie, ktoré z údajov používateľa nemožno úplne vymazať.

Krok 4

Potom odsúhlaste zmluvné podmienky a kliknite na tlačidlo „OK“. Potom nebudete môcť upravovať informácie o profile, ktoré zostanú v databáze a nastaveniach používateľov, ako aj prihlásiť sa pomocou svojho používateľského mena a hesla. Prepojené účty sa tiež odstránia. Ďalej nebudete môcť používať túto službu podľa starých údajov a tiež sa nebudete môcť zaregistrovať na webe pomocou účtu Windows Live.

Krok 5

Ak chcete z počítača odstrániť pomocné programy, ktoré fungujú so službou Windows Live, odinštalujte ich pomocou ponuky Pridať alebo odstrániť programy v ovládacom paneli po dokončení všetkých procesov, ktoré tieto pomocné programy používajú.

Krok 6

V zozname otvorených programov vyberte pomocou myši tlačidlo Windows Live a kliknite na tlačidlo „Odstrániť“vpravo. V prípade potreby reštartujte počítač. Ak budete neskôr potrebovať používať Windows Live, vytvorte si nový účet s inou poštovou schránkou.

Odporúča: