Ako Downgrade

Obsah:

Ako Downgrade
Ako Downgrade

Video: Ako Downgrade

Video: Ako Downgrade
Video: Как понизить версию CFW на взломанной PS3 2024, Apríl
Anonim

Používatelia počítačov určite často čelili problémom so znížením verzie softvéru, pretože je ťažké nahradiť neskoršie vydanie aktualizácií starým. Zníženie úrovne systému BIOS na počítačoch založených na procesoroch Intel je jedným z najviac mätúcich a časovo náročných procesov.

Ako downgrade
Ako downgrade

Nevyhnutné

  • - prístup na internet;
  • - znalosť konfigurácie počítača.

Inštrukcie

Krok 1

Uistite sa, že váš model počítača podporuje spätné vrátenie aktualizácií na staršiu verziu. Uložte kópie nastavení systému BIOS, aby ich bolo možné po aktualizácii ľahko vrátiť do svojich obvyklých pozícií.

Krok 2

Vyberte si sami, ktorá metóda sa použije na aktualizáciu - z jednotky flash, disku alebo priamo z Internetu pomocou inštalácie ďalšieho softvéru, ktorý poskytuje aj výrobca Intel. V prvých dvoch prípadoch sa uistite, či váš počítač podporuje tento typ aktualizácie systému BIOS, pretože tieto metódy sú vhodné pre niektoré z ich typov.

Krok 3

Vo webovom prehliadači otvorte oficiálnu webovú stránku technickej podpory spoločnosti Intel. V sekcii „Centrum sťahovania“si stiahnite a uložte potrebné súbory do dočasného adresára v počítači, pričom zohľadnite model základnej dosky.

Krok 4

Nainštalujte stiahnutý softvér podľa pokynov sprievodcu inštaláciou. Pozorne si prečítajte licenčnú zmluvu a ak budete softvér pokračovať v používaní, začiarknite políčko označujúce, že súhlasíte s podmienkami.

Krok 5

Kliknite na tlačidlo Dokončiť. V takom prípade program začne aktualizovať systém BIOS, niekoľko minút nevypínajte počítač sami. Neskôr uvidíte okno so stavom aktualizácie. V tomto okamihu počítač nikdy nevypínajte ani nereštartujte.

Krok 6

Keď máte čierne okno, ktoré hovorí o dokončení procesu, reštartujte počítač a skontrolujte, či v jeho práci nie sú nejaké zmeny. Hneď po dokončení aktualizácie môžete na počítači začať vykonávať svoje bežné činnosti.

Krok 7

Rovnakým spôsobom sa vráťte späť a ak si myslíte, že to problém vyrieši, stiahnite si súbory starších verzií aktualizácií.

Odporúča: