Ako Zistiť Stav Icq

Obsah:

Ako Zistiť Stav Icq
Ako Zistiť Stav Icq

Video: Ako Zistiť Stav Icq

Video: Ako Zistiť Stav Icq
Video: Хакеры короновали Ивана королём Аськи - ICQ - Мега Фейл 2024, Júl
Anonim

Mnoho ľudí má otázky o tom, ako skontrolovať stav ICQ. Čo to je? Ak používate klientov na zasielanie okamžitých správ na internete, mali by ste vedieť o takých stavoch, ako sú stavy ICQ. Nezáleží na tom, aký je váš klient - QIP, ICQ alebo Miranda.

Ako zistiť stav icq
Ako zistiť stav icq

Nevyhnutné

ICQ posol, internet, číslo ICQ, prehliadač

Inštrukcie

Krok 1

Na začiatok stojí za to pochopiť všeobecný stav aplikácií ICQ. Všetky označenia ICQ môžu byť sprevádzané príslušnou ikonou. Kvetinová ikona ICQ sa tiež považuje za stav. Napríklad ak je tento zelený, znamená to, že daná osoba je momentálne online. Ak je ikona červená, znamená to, že používateľ je mimo siete. Ak je kvetina zelená a zdá sa, že je k nej pripevnený biely kúsok papiera, znamená to, že používateľ sa vzdialil od počítača a nemôže sa zúčastniť dialógu.

Krok 2

Ďalej niečo málo o online stave. Zelený kvet tiež so znamienkom priamo cez kvetinu - stav „nie je k dispozícii“. Stavové ikony sa v rôznych verziách klientov zobrazujú odlišne, všetky však majú rovnaký účel. Napríklad ikony QIP majú odlišný vzhľad v závislosti od nainštalovaných vzhľadov, ktoré klient momentálne používa. Zakladajúca spoločnosť programu ICQ nedávno zakázala všetkým používateľom kontrolovať stav viditeľnosti, ale služby tretích strán, ktoré vám môžu pri takejto kontrole pomôcť, sa začali javiť ako huby po daždi.

Krok 3

Stojí za zmienku, že nie každý program pre krátke správy umožňuje zobraziť stavy. Musíte skontrolovať stav používateľa ICQ, chcete vedieť naisto, či je používateľ v súčasnosti skutočne offline, alebo sa iba skrýva pred inými ľuďmi? Teraz máte takúto príležitosť! V sieti sa môžete stretnúť s mnohými takými službami, ktoré dokážu zistiť, či sa používateľ pred nimi neskrýva

momentálne nie ste online, alebo nie je online. Stačí prejsť na webovú stránku služby a výberom položky zistiť stav ICQ. Budete musieť zadať svoje užívateľské ID a kliknúť na tlačidlo „skontrolovať stav icq“. Táto služba vám tiež umožňuje zistiť, či je dané číslo zaregistrované alebo či už bolo zo systému odstránené. Zákaznícku podporu poskytuje nielen oficiálny klient ICQ, môžete tiež skontrolovať statusy používateľov, ktorí sedia pod všetkými modernými klientmi IM.

Odporúča: