Ako Nainštalovať Avast 5.0 Zadarmo

Obsah:

Ako Nainštalovať Avast 5.0 Zadarmo
Ako Nainštalovať Avast 5.0 Zadarmo

Video: Ako Nainštalovať Avast 5.0 Zadarmo

Video: Ako Nainštalovať Avast 5.0 Zadarmo
Video: Антивирус Аваст скачать, установить и правильно настроить, подробно для начинающих 2024, Smieť
Anonim

Antivírusový softvér Avast 5.0 je distribuovaný bezplatne (verzia Free Antivirus) a napriek tomu je schopný poskytnúť dostatočne spoľahlivú ochranu vášho počítača pred vírusmi a inými škodlivými programami, ako aj pred útokmi hackerov. Nainštalujte si ho a na rok dostanete bezplatnú licenciu. Po dátume exspirácie ho musíte jednoducho obnoviť, samozrejme bezplatne.

Ako nainštalovať Avast 5.0 zadarmo
Ako nainštalovať Avast 5.0 zadarmo

Inštrukcie

Krok 1

Na stiahnutie Avast! Bezplatný antivírus 5.0 nájdete na stránke na stiahnutie. Na ňom kliknite na hypertextový odkaz so slovom „Stiahnuť“. Vyberte možnosť Stiahnuť pomaly. Ak sa zobrazí okno s výzvou na inštaláciu prehliadača Google, jednoducho ho zatvorte a kliknite na tlačidlo „Inštalovať a stiahnuť súbor ZADARMO! (rýchlosť ~ 100 Kbs) a vyberte umiestnenie pre uloženie súboru.

Krok 2

Dvakrát kliknite na stiahnutý súbor exe - spustí sa inštalátor. V okne Avast! Install vyhľadajte skupinu "Možnosti inštalácie". V ňom nastavte možnosť „Zúčastnite sa života komunity avast! Community“, aby program mohol zhromažďovať anonymné informácie o bezpečnosti vášho počítača.

Krok 3

Vyberte možnosť inštalácie - úplná alebo vlastná. Druhá možnosť vám umožní nainštalovať iba tie komponenty programu, ktoré potrebujete, a zvoliť inú cestu inštalácie. Inštaláciu spustíte kliknutím na tlačidlo „Ďalej“. Informácie o procese inštalácie nájdete v okne „Priebeh inštalácie“. Po dokončení inštalácie antivírusu kliknite na tlačidlo „Dokončiť“.

Krok 4

Zostáva zaregistrovať vašu kópiu antivírusu. Registrácia, ako už bolo uvedené, je bezplatná, budete však musieť uviesť svoju e-mailovú adresu a meno, inak program prestane fungovať po 30 dňoch. Ak je antivírus spustený, otvorte sekciu „Zhrnutie“, kliknite na kartu „Aktuálny stav“a potom kliknite na tlačidlo „Registrovať“.

Krok 5

V okne, ktoré sa otvorí, kliknite na tlačidlo „Registrovať“, v okne „Registrovať antivírus Avast! Zadarmo “(skupina„ Informácie o užívateľovi “) do poľa„ Meno “zadajte svoje meno, do poľa E-mail - vaša e-mailová adresa. Všetky ostatné polia sú voliteľné. Kliknite na tlačidlo „Zaregistrovať sa a získate licenciu zadarmo“.

Krok 6

V otvorenom dialógovom okne „Ďakujeme za registráciu“kliknite na tlačidlo „OK“. Program je teraz zaregistrovaný, bezplatná licencia, ktorá je k nemu vydaná, je platná rok, potom je potrebné znova zaregistrovať antivírus.

Odporúča: