Ako Nastaviť Synchronizáciu V Systéme Windows

Obsah:

Ako Nastaviť Synchronizáciu V Systéme Windows
Ako Nastaviť Synchronizáciu V Systéme Windows

Video: Ako Nastaviť Synchronizáciu V Systéme Windows

Video: Ako Nastaviť Synchronizáciu V Systéme Windows
Video: Ako nastaviť mikrofón vo Windows 10? 2024, Smieť
Anonim

Ak sú vo vašom smartfóne, telefóne alebo zariadení PDA uložené dôležité údaje (kontakty, poznámky z kalendára, dáta), je lepšie mať pre istotu kópiu týchto informácií. Koniec koncov, vždy existuje riziko, že ju stratíte. Jedným z najpohodlnejších spôsobov je nastavenie synchronizácie v operačnom systéme Windows. Potom je možné tieto údaje v prípade poruchy alebo straty mobilného zariadenia ľahko obnoviť.

Ako nastaviť synchronizáciu v systéme Windows
Ako nastaviť synchronizáciu v systéme Windows

Nevyhnutné

  • - počítač s OS Windows;
  • - mobilné zariadenie (smartphone, telefón, PDA);
  • - Aplikácia Windows Mobile Device Center.

Inštrukcie

Krok 1

Synchronizáciu je potrebné nakonfigurovať v závislosti od operačného systému nainštalovaného vo vašom mobilnom zariadení. Dnes je jedným z najbežnejších operačných systémov pre mobilné zariadenia Windows Mobile. Na jej príklade bude zvážený proces synchronizácie zariadenia s počítačom so systémom Windows.

Krok 2

Na prácu potrebujete aplikáciu Windows Mobile Device Center. Nájdete ho na oficiálnej webovej stránke spoločnosti Microsoft, je zadarmo. Musíte si stiahnuť presne pre svoju verziu OS. V niektorých prípadoch môže byť táto aplikácia zahrnutá aj do distribúcie operačného systému. Nainštalujte si ho do počítača.

Krok 3

Po inštalácii kliknite na „Štart“. Potom vyberte možnosť „Všetky programy“. V zozname programov vyberte Windows Mobile Device Center a potom pripojte zariadenie k počítaču. V okne programu uvidíte upozornenie „Stav - pripojený“.

Krok 4

Potom v ponuke programu zvoľte „Nastavenia mobilného prístupu“a potom - „Nastavenia zariadenia“. Zobrazí sa okno, v ktorom môžete označiť synchronizačné body. Stačí začiarknuť políčko vedľa údajov, ktoré chcete synchronizovať, a kliknúť na tlačidlo „Ďalej“.

Krok 5

V ďalšom okne zadajte názov zariadenia, pod ktorým sa budú údaje ukladať, napríklad „Môj smartphone“alebo iné. Pokračujte ďalej. Potom sa spustí synchronizácia. Po dokončení sa zobrazí správa. Všetky údaje môžete zobraziť spustením aplikácie Office Outlook v počítači, ktorá je súčasťou balíka Microsoft Office.

Krok 6

Kedykoľvek môžete v ponuke programu zmeniť nastavenia synchronizácie, napríklad zvoliť iné synchronizačné objekty. Prípadne povoľte automatickú synchronizáciu, ktorá bude prebiehať na pozadí pri každom pripojení mobilného zariadenia k počítaču.

Odporúča: