Ako Odstrániť Aktívnu Synchronizáciu

Obsah:

Ako Odstrániť Aktívnu Synchronizáciu
Ako Odstrániť Aktívnu Synchronizáciu

Video: Ako Odstrániť Aktívnu Synchronizáciu

Video: Ako Odstrániť Aktívnu Synchronizáciu
Video: Экстра Блондин! Осветление волос Порошком | Уроки окрашивания волос пошагово! 2024, Apríl
Anonim

Microsoft ActiveSync je softvér, ktorý synchronizuje váš počítač a zariadenia so systémom Windows Mobile. Tento softvér umožňuje výmenu údajov s poštovým programom Outlook, obrázkami, dokumentmi balíka Microsoft Office, zvukovými súbormi atď.

Ako odstrániť aktívnu synchronizáciu
Ako odstrániť aktívnu synchronizáciu

Inštrukcie

Krok 1

Ak máte nainštalovaný synchronizátor ActiveSync a nevidí pripojené zariadenie a nemôže synchronizovať, je lepšie tento softvér preinštalovať. Najskôr musí byť program úplne odstránený.

Krok 2

Kliknite na „Štart“- „Ovládací panel“- „Pridať alebo odstrániť programy“. V zozname vyhľadajte MS ActiveSync a kliknite na Odinštalovať. Potom reštartujte počítač. Prejdite do priečinka C: / Program Files / a odstráňte priečinok Microsoft ActiveSync.

Krok 3

Ak tento softvér nemôžete odinštalovať pomocou vyššie uvedeného štandardného postupu, bude potrebné ho odinštalovať manuálne. Ak to chcete urobiť, musíte vykonať akcie, ktoré urobia zmeny v registri. Ak databázu upravíte nesprávne, môžu nastať vážne poruchy. Buď opatrný.

Krok 4

Kvôli dodatočnej ochrane pred vykonaním akýchkoľvek zmien zálohujte register. V prípade problému je možné register obnoviť pomocou kópie.

Krok 5

Ak skratka ActiveSync zostáva na pracovnej ploche, presuňte ju do koša alebo ju vyberte a stlačte kláves Del. Prejdite do priečinka C: / Program Files / a vymažte priečinok Microsoft ActiveSync stlačením kombinácie klávesov Shift + Del.

Krok 6

Kliknite na tlačidlo „Štart“, potom kliknite na položku „Spustiť“, do príkazového riadku zadajte príkaz Regedit a kliknite na tlačidlo OK. Otvorí sa okno „Editor databázy Registry“. Prejdite do ponuky „Upraviť“- „Nájsť“.

Krok 7

Nájdite a odstráňte nasledujúce kľúče registra:

HKey_Local_Machine / Software / Microsoft / Windows / Aktuálna verzia / Odinštalovať / Windows CE Services

HKey_Local_Machine / Software / Microsoft / Windows CE Services

HKey_Users / Default / Software / Microsoft / Windows CE Services.

Krok 8

Potom reštartujte počítač a v prípade potreby preinštalujte program ActiveSync. Ak sa po reštartovaní zobrazí dialógové okno Pripojiť, kliknite na tlačidlo Zrušiť a pokračujte v preinštalovávaní programu ActiveSync.

Odporúča: