Ako Aktualizovať Antivírusovú Databázu

Obsah:

Ako Aktualizovať Antivírusovú Databázu
Ako Aktualizovať Antivírusovú Databázu

Video: Ako Aktualizovať Antivírusovú Databázu

Video: Ako Aktualizovať Antivírusovú Databázu
Video: Navitel Navigator Update Center – how to update your navigator 2024, Smieť
Anonim

Aktualizáciu antivírusovej databázy ľubovoľného softvéru je možné vykonať v dvoch režimoch: manuálnom a automatickom. Uveďme si príklad konfigurácie aktualizácií antivírusovej databázy pre spoločnosť Kaspersky.

Aktualizácia antivírusovej databázy
Aktualizácia antivírusovej databázy

Nevyhnutné

Antivírusový softvér, počítač, prístup na internet

Inštrukcie

Krok 1

Konfigurácia automatických aktualizácií antivírusového softvéru od spoločnosti Kaspersky Lab. Ak chcete automaticky aktualizovať Kaspersky Anti-Virus, musíte urobiť nasledovné. Nájdite odkaz na program na paneli nástrojov a kliknite na ňu ľavým tlačidlom myši. V ponuke, ktorá sa otvorí, prejdite do sekcie „Nastavenia“(nachádza sa v pravom hornom rohu) a vyberte položku „Aktualizovať nastavenia“. Zobrazí sa okno, v ktorom môžete nastaviť automatický režim aktualizácie antivírusových databáz programu.

Odporúča sa nastaviť hodnotu „Denne“ako interval medzi aktualizáciami. Ak nemáte neobmedzený internet a denné sťahovanie bude drahé, môžete si aktualizáciu nainštalovať každý týždeň. Uložte nastavenia a zatvorte okno. Program automaticky stiahne aktualizácie podľa zadaného intervalu.

Krok 2

Ručná aktualizácia. Ak chcete nezávisle spustiť proces sťahovania, kliknite pravým tlačidlom myši na odkaz na programe na paneli úloh. V ponuke, ktorá sa otvorí, vyberte úlohu „Aktualizovať“. Program okamžite začne proces.

Krok 3

Všeobecne treba poznamenať, že podobnú schému na konfiguráciu aktualizácií je možné rozšíriť aj na ďalšie antivírusové programy - princíp je rovnaký, rozdiely môžu byť iba v názvoch ponúk a funkcií.

Odporúča: