Ako Rozšíriť Antivírus

Obsah:

Ako Rozšíriť Antivírus
Ako Rozšíriť Antivírus

Video: Ako Rozšíriť Antivírus

Video: Ako Rozšíriť Antivírus
Video: mr.ANTI-VIRUS.exe АНТИВИРУС С ВИРУСОМ :)) 2024, Apríl
Anonim

Osobný počítač nemôže fungovať úplne a bezpečne bez antivírusového softvéru. Aby však antivírus fungoval, je potrebné včas aktualizovať jeho licenciu.

Ako rozšíriť antivírus
Ako rozšíriť antivírus

Nevyhnutné

CD s aktualizáciami a licenciou

Inštrukcie

Krok 1

Ak používate skúšobnú verziu antivírusu Kaspersky, musíte si kúpiť plnú verziu antivírusového softvéru. Môžete to urobiť na oficiálnej webovej stránke spoločnosti výrobcu

Krok 2

Ak máte plnú verziu, ale platnosť licencie vyprší, prejdite na web výrobcu. Potom kliknite na odkaz „Online obchod“a kliknite ľavým tlačidlom myši na „Centrum obnovenia licencie“. V malom okne na stránke zadajte jedinečný identifikátor inštancie produktu. Získate tak 10% zľavu z licencie. Ďalej zadajte spôsob platby za licenciu: banková karta, elektronický terminál, internetové peniaze atď. Stiahnite si súbor kľúča do svojho osobného počítača. Odstráňte starú licenciu. Kliknite na odkaz „Aktivovať antivírus“a zadajte cestu k súboru kľúča. Antivírus sa úspešne rozšíri.

Krok 3

Licenciu môžete tiež obnoviť zakúpením aktualizačného disku v špecializovaných predajniach. Súčasťou aktualizácií bude nová licencia. Licenciu distribuujú partnerské spoločnosti ako Business Partne, Premier Partner a Enterprise Partner. Tieto spoločnosti predávajú licencie na antivírusové produkty a poskytujú technickú podporu priamo na mieste.

Krok 4

Antivírus Dr. Web môžete v online obchode obnoviť zakúpením licenčného certifikátu (https://estore.drweb.com/). Súbor s kľúčmi je možné zakúpiť od partnerov, ktorých adresy nájdete tiež na webových stránkach výrobcu antivírusového programu

Krok 5

Antivírus ESET NOD 32 je možné rozšíriť v špecializovaných predajniach. Musíte si kúpiť disk s aktualizáciami a rozšírenou licenciou, nainštalovať si ho do osobného počítača. Ďalej prejdite na webovú stránku výrobcu antivírusového softvéru a aktivujte svoju licenciu (https://www.esetnod32.ru/.activation/prolong/). K tomu musíte uviesť užívateľské meno (prihlasovacie meno), heslo, nový registračný kód, e-mail, meno, priezvisko a kliknúť na „Odoslať“.

Odporúča: