Ako Napáliť Bootovací Disk

Obsah:

Ako Napáliť Bootovací Disk
Ako Napáliť Bootovací Disk

Video: Ako Napáliť Bootovací Disk

Video: Ako Napáliť Bootovací Disk
Video: Boot Disk Utility (BDU): Создание загрузочной флешки macOS в Windows 2024, Apríl
Anonim

Inštalácia operačného systému je možná ako z USB disku, tak aj zo bootovacieho disku. Niektorí používatelia, ktorí napíšu takýto disk jednoduchým kopírovaním, urobia chybu - z tohto disku nebude možné nainštalovať systém. Ak chcete správne spustiť bootovací disk, postupujte podľa týchto jednoduchých pokynov.

Ako napáliť bootovací disk
Ako napáliť bootovací disk

Nevyhnutné

Ak chcete napáliť bootovateľný disk z obrazu dostupného vo vašom počítači, použite jeden z programov: Nero Burning Rom, Alkohol 120%, Image Burner alebo akýkoľvek podobný program

Inštrukcie

Krok 1

Ak máte zavádzací disk, z ktorého musíte napáliť kópiu, musíte najskôr uložiť obrázok tohto disku do počítača. Ak to chcete urobiť, spustite jeden z vyššie uvedených programov a vyberte položku ponuky „Vytvoriť obrázok“.

Krok 2

Program vás vyzve na výber umiestnenia na disku, kam by ste mali uložiť obrazový súbor, a potom uloží obsah bootovacieho disku ako jeden súbor. Teraz môžete vybrať pôvodný disk, vložiť prázdny disk a začať vytvárať obraz.

Krok 3

V hlavnej ponuke programu vyberte položku ponuky „Image Capture“. Zobrazí sa výzva na zadanie cesty k obrazovému súboru bootovacieho disku, jeho výber a nastavenie minimálnej rýchlosti zápisu.

Krok 4

Spustite proces napaľovania a o pár minút bude bootovací disk pripravený na použitie.

Odporúča: