Ako Vytvoriť Obraz ISO Disku

Obsah:

Ako Vytvoriť Obraz ISO Disku
Ako Vytvoriť Obraz ISO Disku

Video: Ako Vytvoriť Obraz ISO Disku

Video: Ako Vytvoriť Obraz ISO Disku
Video: Как создать образ iso и файл iso из любых файлов? 2024, Apríl
Anonim

Obrázok ISO je virtuálny optický disk, ktorý vám umožní zaobísť sa bez bežnej diskovej jednotky. Tento nástroj používa veľké množstvo používateľov. Pripojený obrázok zaberá iba miesto na pevnom disku a eliminuje problémy s používaním diskov CD alebo DVD. Na vytvorenie ISO obrazu musíte byť schopní používať iba jeden program.

Ako vytvoriť obraz ISO disku
Ako vytvoriť obraz ISO disku

Inštrukcie

Krok 1

Nainštalujte si do počítača program Alkohol 120%. Túto aplikáciu si môžete stiahnuť na oficiálnej webovej stránke na adrese www.alkohol-soft.com alebo na akomkoľvek softvérovom portáli ruského internetu, napríklad www.softodrom.ru. Vložte disk, ktorý chcete zobraziť, do optickej jednotky a počkajte, kým počítač rozpozná externé médium. Potom spustite program Alkohol 120%

Krok 2

V ľavej časti hlavného okna programu sa nachádza navigačná tabla. V časti „Základné operácie“vyberte položku s ikonou disku „Vytvoriť obrázky“. Otvorí sa okno, v ktorom môžete zvoliť rýchlosť zápisu, jednotku, typ údajov, názov súboru, umiestnenie a formát. Stlačte tlačidlo "Štart" a počkajte na dokončenie operácie.

Krok 3

Po ukončení procesu napaľovania obrazu môžete nájsť hotový ISO obraz na predtým určenom mieste. Aby ste s ním mohli začať pracovať, musíte obraz pripojiť na virtuálny disk. Za týmto účelom potiahnite hotový súbor do okna programu. Kliknite na ňu pravým tlačidlom myši a vyberte možnosť Pripojiť k zariadeniu. Váš obrázok bude teraz slúžiť ako disk.

Odporúča: