Ako úplne Odstrániť Mcafee

Obsah:

Ako úplne Odstrániť Mcafee
Ako úplne Odstrániť Mcafee

Video: Ako úplne Odstrániť Mcafee

Video: Ako úplne Odstrániť Mcafee
Video: Как удалить McAfee полностью в WIndows 10, 8.1 и Windows 7 2024, Smieť
Anonim

Aj po odinštalovaní antivírusového programu McAfee môžu v programovom registri systému Windows zostať položky programu, ktoré sú inými antivírusovými programami rozpoznané ako plnohodnotná aplikácia. Inštalácia ďalšieho antivírusového softvéru je prerušená a zobrazí sa varovanie o potrebe odstránenia predtým nainštalovaného antivírusového softvéru. Preto je potrebné úplné odinštalovanie produktu McAfee.

Ako úplne odstrániť mcafee
Ako úplne odstrániť mcafee

Inštrukcie

Krok 1

Kliknutím na tlačidlo „Štart“vyvoláte hlavnú ponuku systému a prejdite na „Ovládací panel“.

Krok 2

Vyberte sekciu „Pridať alebo odstrániť programy“v okne „Ovládací panel“(pre Windows XP) alebo otvorte ponuku služieb kliknutím ľavým tlačidlom myši na pole „Programy“(pre Windows Vista a Windows 7).

Krok 3

V okne „Programy“, ktoré sa otvorí, vyberte časť „Programy a funkcie“(pre systémy Windows Vista a Windows 7).

Krok 4

V zozname programov vyberte antivírus McAfee a kliknite na tlačidlo Odinštalovať / Zmeniť v okne Pridať alebo odstrániť programy (pre Windows XP) alebo otvorte kontextové menu dvojitým kliknutím na pole McAfee Antivirus a vyberte príkaz Odinštalovať (pre Windows Vista) a Windows 7).

Krok 5

Vykonanie príkazu potvrďte kliknutím na tlačidlo „Áno“.

Krok 6

Ak narazíte na problémy s odinštalovaním alebo chybové hlásenia, na odinštalovanie antivírusu použite špecializovaný nástroj McAfee Cleanup.

Krok 7

Stiahnite a uložte nástroj na odstránenie antivírusového programu MCPR.exe do počítača z oficiálnych webových stránok vývojára.

Krok 8

Otvorte súbor MCPR.exe dvojitým kliknutím na ikonu súboru (pre Windows XP) alebo vyvolajte kontextové menu kliknutím pravým tlačidlom myši na pole súboru a zvoľte „Spustiť ako správca“(pre Windows Vista a Windows 7).

Krok 9

Počkajte, kým sa nedokončí odinštalačný program MCPR.exe, a objaví sa dialógové okno so správou Vyžaduje sa reštart, aby ste odstránili všetky súbory. Prajete si teraz reštartovať počítač? (Ak chcete vymazať všetky súbory, musí byť počítač reštartovaný. Chcete počítač reštartovať teraz?).

Krok 10

Potvrďte príkaz na reštartovanie kliknutím na tlačidlo Áno v dialógovom okne aplikácie McAfee Clenup a reštartujte počítač.

Krok 11

Uistite sa, že v druhom operačnom systéme vášho počítača (ak existuje) je tiež odstránený priečinok obsahujúci antivírus McAfee.

Odporúča: