Ako Naliať Farbu Do Kartuše

Obsah:

Ako Naliať Farbu Do Kartuše
Ako Naliať Farbu Do Kartuše

Video: Ako Naliať Farbu Do Kartuše

Video: Ako Naliať Farbu Do Kartuše
Video: Очистка самогона за 5 минут 2024, Smieť
Anonim

Doplnenie atramentovej kazety spočíva v nahradení zastaraného atramentu novým atramentom. Pri nesprávnom použití atramentu existuje riziko poškodenia kazety. Každý výrobca náplní má svoju vlastnú technológiu doplňovania: rôzne modely náplní od rovnakého výrobcu musia byť doplňované rôznymi spôsobmi. Nedodržanie základných pravidiel ich doplňovania vedie k úplnej strate výkonu tlačovej hlavy. Ak sa chcete vyhnúť týmto problémom, postupujte podľa rád v tomto článku.

Ako naliať farbu do kartuše
Ako naliať farbu do kartuše

Nevyhnutné

Atrament na doplňovanie náplní, náplní

Inštrukcie

Krok 1

Začnime doplňovaním kaziet HP. Atrament pre kazety tejto spoločnosti sa vyznačuje svojou odolnosťou, ak sa dostane na oblečenie alebo dôležitý dokument, bude celkom ťažké ho umyť. Preto by ste sa mali vopred pripraviť na následky neopatrného zaobchádzania s týmto atramentom. Dopĺňanie kaziet HP je celkom jednoduché: pod štítkom na vrchu kazety sú otvory. Do týchto otvorov sa naleje farba pod uhlom 45 stupňov, ihla injekčnej striekačky je ponorená do? dĺžka. Po doplnení paliva do náplne sa na otvory nalepí ľubovoľná nálepka, lacnou možnosťou môže byť nákup nálepiek na cenovky.

Krok 2

Na doplnenie náplní EPSON budete okrem vyššie uvedeného príslušenstva potrebovať aj programátor. V kazete je zabudovaný malý čip, ktorý sleduje spotrebu atramentu. Ak dôjde atrament a doplníte ho, kontrola kazety vás upozorní na malé množstvo atramentu. Všeobecne by sa tieto kazety mali plniť rovnakým spôsobom ako kazety HP. Pred začatím procesu plnenia farby je potrebné vynulovať hodnoty čipov pomocou programátora. Po dokončení tankovania znovu použite programátor.

Krok 3

Pri tankovaní kaziet CANON sa technológia procesu nezmení. Spoločnosti HP, Epson a Canon sú v tomto ohľade pohodlné - doplnenie týchto kaziet nie je ťažké. Jedinou nevýhodou kaziet Epson je prítomnosť čipu a malý objem kapacity. Nákup novej súpravy pre atramentovú kazetu je 2-krát drahší ako doplnenie zakúpeného atramentu. Pred vložením akejkoľvek znovu naplnenej kazety do tlačiarne utrite trysky tlačiarne utierkou. Dobre naplnená náplň zanecháva na obrúsku rovnomernú a jasnú farebnú čiaru.

Odporúča: