Ako Sledovať Filmy Vo Vysokom Rozlíšení

Obsah:

Ako Sledovať Filmy Vo Vysokom Rozlíšení
Ako Sledovať Filmy Vo Vysokom Rozlíšení

Video: Ako Sledovať Filmy Vo Vysokom Rozlíšení

Video: Ako Sledovať Filmy Vo Vysokom Rozlíšení
Video: "Кикбоксер" полный фильм США 1989 HD | Kickboxer full movie 1989 USA HD 2024, Apríl
Anonim

Sledovanie filmov vo vysokom rozlíšení (filmy vo vysokom rozlíšení) maximalizuje vizuálny zážitok. Nie každá štandardná jednotka bohužiaľ dokáže prehrať HD-DVD na počítači; na prehrávanie diskov HD-DVD potrebujete samostatnú jednotku.

Ako sledovať filmy vo vysokom rozlíšení
Ako sledovať filmy vo vysokom rozlíšení

Nevyhnutné

  • Jednotka HD-DVD
  • HD grafická karta
  • Monitor s vysokým rozlíšením 1080p
  • Počítač s procesorom 1,4 GHz
  • Windows Vista alebo novší
  • Softvér Power DVD alebo AnyDVD HD
  • HD-DVD disk

Inštrukcie

Krok 1

Kúpte si a nainštalujte grafickú kartu HD, ak ju ešte nemáte. Pred inštaláciou vypnite počítač a odpojte napájací zdroj. Dotknite sa jednej z kovových častí počítača a vybite statickú elektrinu. Pokyny na inštaláciu grafickej karty nájdete v používateľskej príručke, pretože tieto pokyny sa líšia v závislosti od modelu. Ak neviete, ktorú grafickú kartu môžete použiť, vyskúšajte NVidia GeForce 8500GT alebo ATI Radeon HD 2900. Ak si nie ste istí, čo je pre váš počítač alebo rozpočet najlepšie, obráťte sa na svojho manažéra obchodu s elektronikou o tieto a ďalšie grafické karty HD.

Krok 2

Nakúpte a stiahnite si softvér Cyberlink PowerDVD alebo SlySoft AnyDVD HD na prehrávanie diskov HD-DVD. Spustite inštalačný súbor s vybraným programom. Počas procesu inštalácie postupujte podľa pokynov na obrazovke a po dokončení inštalácie reštartujte počítač.

Krok 3

Otvorte nainštalovaný program a prejdite do nastavení v ponuke softvéru. Spravidla sa nachádzajú v časti Možnosti> Konfigurácia.

Krok 4

Vyberte HD DVD ako predvoľbu dvojitého formátu. Táto možnosť vám umožní prehrávať disky ako HD DVD pri sledovaní filmov distribuovaných vo formátoch DVD a HD DVD.

Krok 5

Ak váš počítač nemá zabudovanú jednotku, kúpte si externú jednotku HD-DVD. Ak si nie ste istí, ktorú jednotku použiť, vyskúšajte Microsoft Xbox USB alebo HP HD100. Pripojte disk k voľnému portu USB na počítači. Ak váš počítač už obsahuje jednotku HD-DVD, tento krok preskočte.

Krok 6

Vložte disk do jednotky HD-DVD.

Krok 7

Ak sa po vložení disku HD-DVD nespustí automaticky, otvorte program PowerDVD (alebo AnyDVD HD). Kliknutím na tlačidlo Prehrať začnete vo svojom počítači sledovať filmy v rozlíšení HD.

Odporúča: