Ako Otvoriť Karaoke Disk

Obsah:

Ako Otvoriť Karaoke Disk
Ako Otvoriť Karaoke Disk

Video: Ako Otvoriť Karaoke Disk

Video: Ako Otvoriť Karaoke Disk
Video: Как создать и записать свой Диск Караоке в формате DVD Video | Видео Урок от KARAOKE-DISC.CLUB 2024, Marec
Anonim

Otvorenie disku s karaoke v počítači bez špeciálneho softvéru je dosť problematická úloha a v niektorých prípadoch dokonca nemožná. Ako byť v tejto situácii?

Ako otvoriť karaoke disk
Ako otvoriť karaoke disk

Nevyhnutné

Program Encore Karaoke Player

Inštrukcie

Krok 1

Vložte disk karaoke do jednotky a otvorte ju pomocou prehrávača Windows Media Player. Táto možnosť je možná v niekoľkých prípadoch, hlavne v prípadoch, keď je disk bez licencie.

Krok 2

Skúste tiež použiť Nero. Ak to chcete urobiť, nainštalujte si ho do počítača a vytvorte asociáciu súborov. Jeho výberom otvoríte formát obsahu disku karaoke. Potom bude program automaticky pridaný k položkám možných akcií pri automatickom spustení vymeniteľného média. Vložte disk karaoke do jednotky a vyberte možnosť otvorenia obsahu pomocou pomôcky Nero.

Krok 3

Ak žiadna z vyššie uvedených metód neprišla, stiahnite si program Encore Karaoke Player (https://encore.lg-karaoke.ru/). Po nainštalovaní do počítača ho môžete použiť na otvorenie väčšiny diskov tohto typu. Buďte opatrní, program nie je zadarmo, jeho použitie stojí od 15 do 50 dolárov, v závislosti od typu licencie.

Krok 4

Na prehranie karaoke disku použite program Karafun (https://shara-soft.ru/multimedia/1342-karafun-120-rus.html). Tento prehrávač má nielen funkciu prehrávania obsahu disku, ale aj úpravu kľúča, ladenie, úpravu diskov atď. Okrem iného je program úplne zadarmo. Rozdiel od prehrávača Encore Karaoke Player je v tom, že otvára viac diskov ako Karafun. Upozorňujeme, že veľa diskov karaoke Samsung sa nemusí dať otvoriť pomocou štandardných nástrojov Windows alebo Nero, ako aj iných programov na spúšťanie diskov tohto typu.

Krok 5

V prípade, že potrebujete otvoriť disk karaoke na kopírovanie do počítača a ďalšie kódovanie súborov, použite program Nero alebo Alkohol 120% a potom vykonajte konverziu pomocou špeciálnych programov na spracovanie videa.

Odporúča: