Ako Zvýšiť Základňu

Obsah:

Ako Zvýšiť Základňu
Ako Zvýšiť Základňu

Video: Ako Zvýšiť Základňu

Video: Ako Zvýšiť Základňu
Video: Ako pripraviť bicykel na prechodné a zimné obdobie | PORADŇA - MTBIKER.SK 2024, Smieť
Anonim

Databáza je súbor logicky súvisiacich údajov, ktoré sú spracované softvérovými systémami a slúžia na uspokojenie potrieb používateľov v oblasti rôznych druhov informácií. Keď sa databáza „zrúti“, teda zlyhá, nevypadajte panicky z vlasov. Existuje niekoľko spôsobov, ako vrátiť veci do starých koľají.

Ako zvýšiť základňu
Ako zvýšiť základňu

Inštrukcie

Krok 1

Skontrolujte prítomnosť základne, na ktorú budete skládkovať. Ak žiadny nie je, musí sa vytvoriť. Pamätajte, že výpis z databázy spadne iba na rovnakú veľkosť, ako keď bol uložený. Rozmery základne sú určené v čase jej vytvorenia.

Krok 2

Zdvihnite základňu z príkazového riadku ISQL alebo z ľubovoľného editora, ako je DbArtisan. Ak to chcete urobiť, zvážte príkazový riadok isql. Na príkazovom riadku spustenia zadajte c:> isql -Usa -P (heslo, ak existuje) - S (predvolený názov servera je aktuálny počítač). Zobrazí sa výzva 1>. Typ 1> použiť predlohu. 2> ísť. 1> načítať databázu NameDB z `c: ???. Dmp`. 2> ísť; / * ------- * / Ak je to potrebné, potom zrolujte protokoly: 1> načítajte transakciu NameDB z `c: ???. Protokol`. 2> načítať transakciu NameDB z `c: ???. Log`; 3> načítať transakciu NameDB z `c: ???. Log`; 4> choď. / * ------- * /; 1> názov databázy online databázy. 2> ísť.

Krok 3

Obnovte databázu zo servera Sybase Central. Ak to chcete urobiť, prejdite do priečinka Databázy, kliknite pravým tlačidlom myši na základňu a kliknite na príkaz Obnoviť / Ďalej. Kliknite na tlačidlo Add / Explicit Dump Device / a zadajte Fyzickú cestu: `c: ???. Dmp / ok. Potom kliknite na tlačidlá Ďalej a Dokončiť. Pri tejto metóde zostane databáza nedostupná, kým pre ňu nespustíte príkaz z SQL Advantage> online názov databázy databázy.

Krok 4

Vytvorte databázu pomocou príkazu DUMP up. Za týmto účelom zadajte na príkazovom riadku príkaz dump database akvilon na „c: /dump_name.dmp“, potom choďte, zadajte názov databázy online databázy a choďte znova.

Krok 5

Databázu je tiež možné „vrátiť späť“. Ak chcete vytvoriť zálohu, stlačte tlačidlo Štart / Spustiť. Do zobrazeného okna zadajte príkaz cmd a stlačte kláves Enter. Pre postupnú autorizáciu zadajte osql - S (server) –U (prihlásenie) –P (heslo), pre Windows: osql - S (server) –E. Potom zadajte zálohovací program: 1> záložná batabáza ZÁKLADNÝ NÁZOV na disk = `CESTA K MIESTU, KDE ZÁLOHU BUDE KLIAT 'so štatistikami = 1; 2> ísť; 1> výstup.

Odporúča: