Ako Spustiť Službu Na Serveri

Obsah:

Ako Spustiť Službu Na Serveri
Ako Spustiť Službu Na Serveri

Video: Ako Spustiť Službu Na Serveri

Video: Ako Spustiť Službu Na Serveri
Video: СЕРВЕР ЗАКРЫВАЕТСЯ?!?!?!?!?!?!?!?!? 2024, Smieť
Anonim

Vykonanie operácie spustenia služby na serveri je štandardným postupom v operačnom systéme Microsoft Windows a je možné ho vykonať štandardnými prostriedkami samotného systému. Nie je potrebný žiadny ďalší softvér.

Ako spustiť službu na serveri
Ako spustiť službu na serveri

Inštrukcie

Krok 1

Kliknutím na tlačidlo „Štart“vyvoláte hlavnú ponuku operačného systému Microsoft Windows a na položku „Spustiť“inicializujete operáciu, ktorá umožní vybranú službu na serveri.

Krok 2

Zadajte cmd do poľa Open a kliknutím na OK potvrďte vykonanie príkazu, aby sa spustil nástroj Príkazový riadok.

Krok 3

Kliknutím na pravé tlačidlo myši zavolajte do kontextovej ponuky nájdeného prvku a vyberte príkaz „Spustiť ako správca“, aby ste splnili bezpečnostné požiadavky spoločnosti Microsoft.

Krok 4

Do textového poľa príkazového riadka zadajte príkaz net start a stlačením funkčného klávesu Enter potvrďte výzvu pre aktuálne spustené služby. Na spustenie služby s rovnakým názvom použite príkaz net start Client for NetWare. Spustenie potvrďte stlačením klávesu Enter.

Krok 5

Hodnotu net start alerter použite na spustenie služby Alerter alebo zadajte príkaz net start browser do textového poľa príkazového riadku, čím spustíte službu Computer Browser, ktorá zobrazí zoznam počítačov v lokálnej sieti. Vykonanie príkazu potvrďte stlačením klávesu Enter.

Krok 6

Nastavte hodnotu net start "Exchange Folder Server" lkz na výmenu textových alebo grafických súborov v sieti, alebo vyberte hodnotu net start dhcp cient na podporu konfigurácie siete. Stlačte softvérové tlačidlo s označením Enter.

Krok 7

Zadaním protokolu udalostí net start do textového poľa príkazového riadku spustíte službu Protokol udalostí, alebo pomocou služby net start replikácie súborov spustíte službu replikácie súborov. Spustenie vybranej služby potvrďte stlačením klávesu Enter.

Krok 8

Zadajte program net start messenger, ktorý bude schopný odosielať správy, alebo výberom položky net start netlogon spustite službu Net Logon. Vykonanie príkazu spustenia potvrďte stlačením softvérového tlačidla s označením Enter.

Krok 9

Prezrite si zoznam ďalších možných príkazov a podľa potreby ich použite.

Odporúča: