Ako Previesť Súbor Z Jedného Formátu Do Druhého

Obsah:

Ako Previesť Súbor Z Jedného Formátu Do Druhého
Ako Previesť Súbor Z Jedného Formátu Do Druhého

Video: Ako Previesť Súbor Z Jedného Formátu Do Druhého

Video: Ako Previesť Súbor Z Jedného Formátu Do Druhého
Video: Доклад ООН.Курс ДОЛЛАРА на сегодня.Нефть. Золото.ММВБ: Фосагро.Хэдхантер.Virgin Galactic.Robin Hood. 2024, Apríl
Anonim

Určite sa vám už neraz stalo, že keď nahráte súbor a chcete ho otvoriť vo svojom obľúbenom programe, zrazu sa vám zobrazí správa „Formát tohto súboru nie je podporovaný.“To je mimoriadne frustrujúce, ale existuje jednoduché riešenie tohto problému.

Ako previesť súbor z jedného formátu do druhého
Ako previesť súbor z jedného formátu do druhého

Nevyhnutné

Program FormatFactory

Inštrukcie

Krok 1

Na internete existuje veľa programov, ktoré umožňujú ľahký prevod súboru z jedného formátu do druhého. Najčastejšie sa však tieto programy špecializujú iba na niekoľko formátov, napríklad iba z flv na avi alebo z wma na mp3. Existuje ale jeden vynikajúci program, ktorý podporuje takmer všetky formáty videa, zvuku, obrázkov a zariadení ROM. Tento program je prekvapivo tiež zadarmo. Volá sa FormatFactory. Stiahnite si ho tu:

Krok 2

Spustite inštalačný súbor s názvom FFSetup270, ktorý ste si stiahli. Zobrazí sa okno „Inštalácia programu“. Kliknite na tlačidlo „Spustiť inštaláciu“. V nasledujúcom okne, ktoré sa zobrazí, zadajte cestu, kam chcete program nainštalovať, a kliknite na tlačidlo „Inštalovať“. Program sa začne inštalovať.

Krok 3

Po dokončení inštalácie sa zobrazí okno s oznámením, že inštalácia bola úspešná. Nižšie bude uvedený text v angličtine. Zrušte začiarknutie všetkých políčok a kliknite na tlačidlo „Ďalej“. V ďalšom okne začiarknite políčka vedľa položiek „Spustiť FormatFactory 2.70“a „Inštalovať do kodekov“. Kliknite na tlačidlo „Dokončiť“. To je všetko, program je nainštalovaný na vašom počítači!

Krok 4

Program sa spúšťa sám. Teraz to musíte vyskúšať v akcii. Napríklad chcete preformátovať video z formátu flv na avi. Urobíte to tak, že presuniete súbor priamo do okna programu. Okamžite sa zobrazí zoznam formátov, do ktorých môžete súbor previesť. Vyberte požadovaný formát a kliknite na tlačidlo „OK“.

Krok 5

Potom sa váš súbor zobrazí v okne programu. Kliknite na tlačidlo „Štart“na hornom paneli.

Krok 6

A potom sa váš súbor začne konvertovať. Počkaj chvíľu. Na konci konverzie budete počuť zvuk a váš hotový súbor sa uloží do priečinka „FFOutput“, ktorý program vytvoril vo vašich dokumentoch.

Odporúča: