Ako Prevádzať Z Formátu Docx Do Formátu Doc

Obsah:

Ako Prevádzať Z Formátu Docx Do Formátu Doc
Ako Prevádzať Z Formátu Docx Do Formátu Doc

Video: Ako Prevádzať Z Formátu Docx Do Formátu Doc

Video: Ako Prevádzať Z Formátu Docx Do Formátu Doc
Video: Сохранение в форматах .docx и .doc в Word 2007 (28/40) 2024, Smieť
Anonim

Určite sa rovnako ako mnoho iných používateľov MS Word 2003 stretávate s problémom čítania súborov docx. Formát dokumentu MS Word 2007 a novší je rovnaký dokument, ale nová technológia kompresie údajov neumožňuje ich otvorenie v starších programoch.

Ako prevádzať z formátu docx do formátu doc
Ako prevádzať z formátu docx do formátu doc

Nevyhnutné

  • - Microsoft Office Word;
  • prevodník dokumentov -.

Inštrukcie

Krok 1

Na vyriešenie tohto problému môžete použiť jednu z nasledujúcich metód. Ak máte v počítači nainštalovaných viac kópií balíka Microsoft Office alebo máte druhý počítač s nainštalovaným balíkom Microsoft Office 2007, otvorte dokument a uložte ho v inom formáte. Kliknite na veľké tlačidlo Office, vyberte možnosť Uložiť ako a vyberte formát kompatibility balíka Office 97-2003.

Krok 2

Absencia druhej kópie programu MS Word neznamená, že je nemožné previesť formát. Použite špeciálny online prevodník umiestnený na adrese https://www.doc.investintech.com. Na načítanej stránke kliknite na tlačidlo Prehľadávať oproti riadku Step1. V okne, ktoré sa otvorí, zadajte cestu k súboru docx a kliknite na tlačidlo „Otvoriť“. Po chvíli sa súbor nahrá na server a začne sa spracovanie. Hneď ako sa aktivuje tlačidlo Prevziať oproti riadku Step2, kliknutím naň stiahnete hotový dokument vo formáte doc.

Krok 3

Môžete tiež použiť inú alternatívu - inštaláciu špeciálneho prevodníka pre editor. Kliknite na odkaz https://www.microsoft.com/downloads/ru-ru/details.aspx?familyid=941B3470-3AE9-4AEE-8F43-C6BB74CD1466&displaylang=ru a na otvorenej stránke kliknite na tlačidlo Stiahnuť. Uložte spustiteľný súbor do ľubovoľného adresára a po stiahnutí ho spustite.

Krok 4

Po dokončení inštalácie tohto doplnku spustite program MS Word 2003 a v dialógovom okne otvorenia súboru zadajte cestu k súboru docx, potom ho otvorte. Po niekoľkých sekundách prevodu formátu sa obsah dokumentu zobrazí v okne editora. Súbory teda môžete nielen otvárať, ale aj ukladať v tomto formáte - musíte zvoliť typ súboru „Dokument Word 2007“.

Odporúča: