Ako Aktualizovať 1C Basic

Obsah:

Ako Aktualizovať 1C Basic
Ako Aktualizovať 1C Basic

Video: Ako Aktualizovať 1C Basic

Video: Ako Aktualizovať 1C Basic
Video: Урок экспресс обучения - 1С Предприятие 8.3 для начинающих 2024, Smieť
Anonim

Spoločnosť 1C je jedným z ruských lídrov vo výrobe vysoko kvalitného softvéru pre malé a veľké spoločnosti a podniky. Nepochybnou výhodou softvéru od „1C“je jeho neustále zdokonaľovanie, ktoré je používateľom k dispozícii v pravidelných aktualizáciách. Medzi nevýhody patrí komerčný základ poskytovania tohto softvéru.

Ako aktualizovať 1C basic
Ako aktualizovať 1C basic

Nevyhnutné

  • - licencovaná verzia produktov 1C základnej verzie;
  • - dostupnosť prístupu na internet;
  • - PIN kód konkrétneho produktu spoločnosti 1C.

Inštrukcie

Krok 1

Ak chcete aktualizovať základnú verziu produktov 1C, prejdite na oficiálnej webovej stránke spoločnosti do sekcie Podpora používateľov. Tu sa musíte ubezpečiť, že ste zaregistrovaní v systéme 1C, alebo prejsť registračným postupom.

Krok 2

Ak chcete prejsť registračným procesom, vyhľadajte položku ponuky „Samoregistrácia používateľov pomocou kódu PIN“. Postupujte podľa zadaného odkazu a potom z ponuky, ktorá sa otvorí, vyberte názov vášho produktu alebo položku „Pre používateľov ďalších produktov: zaregistrujte sa“.

Krok 3

V otvorenom dialógovom okne zadajte svoj osobný používateľský kód a kód PIN produktu. Osobný kód je sada čísel, ktorá je uvedená v dotazníku používateľa, kód PIN produktu je uvedený v zalepenej obálke, ktorá je súčasťou sady dokumentov dodaných pri objednávaní ľubovoľného produktu.

Krok 4

Nezabudnite skopírovať heslo vydané po vyplnení všetkých formulárov - bez neho sa program neaktualizuje. Na získanie pohodlnej aktualizácie, ktorá neodvádza pozornosť od práce, musia používatelia 1C po prijatí hesla čakať 12 hodín na aktualizáciu databázy klientov systému. Po stanovenom čase môžete zahájiť proces aktualizácie prostredníctvom svojho existujúceho programu 1C.

Krok 5

V hlavnom menu programu (tlačidlo „Hlavné menu“) vyberte položku „Služba“, potom - „Aktualizovať konfiguráciu“. Aby ste tomuto procesu v budúcnosti venovali minimálnu pozornosť, nezabudnite začiarknuť políčko vedľa položky „Skontrolovať aktualizácie konfigurácie cez internet pri každom spustení programu.“Ak sú k dispozícii aktualizácie, program zobrazí dialógové okno s príslušnou správou. Kliknite tu na „Ďalej“.

Krok 6

V okne, ktoré sa otvorí, zadajte osobný užívateľský kód a heslo uložené v rámci predchádzajúcich krokov, kliknite na tlačidlo „Ďalej“. V záverečnom dialógovom okne nezabudnite skontrolovať prítomnosť nápisu „Vytvoriť dočasnú zálohu“, ak sa zobrazuje text „Nevytvárať …“, kliknite na zodpovedajúci odkaz a zmeňte nastavenia programu.

Odporúča: