Ako Vytvoriť Bootovací Obraz ISO

Obsah:

Ako Vytvoriť Bootovací Obraz ISO
Ako Vytvoriť Bootovací Obraz ISO

Video: Ako Vytvoriť Bootovací Obraz ISO

Video: Ako Vytvoriť Bootovací Obraz ISO
Video: Как создать образ iso и файл iso из любых файлов? 2024, Smieť
Anonim

Inštalácia ISO je najpopulárnejším typom rozsiahlej inštalácie softvéru, ktorá vyžaduje disk v jednotke. Iso vytvorí obraz, ktorý vám umožní spustiť program bez toho, aby ste mali k dispozícii disk. Uvedenie systému ISO do prevádzky sa môže javiť ako náročná úloha, ale dá sa skutočne vykonať za desať minút.

Ako vytvoriť bootovací obraz ISO
Ako vytvoriť bootovací obraz ISO

Nevyhnutné

Program DAEMON tools lite

Inštrukcie

Krok 1

Existuje mnoho programov na otváranie súborov ISO, ale jedným z najlepších sú nástroje DAEMON. Môžete si zadarmo stiahnuť ľahkú verziu tohto programu. Stiahnite si ho z oficiálnej stránky.

Krok 2

Otvorte stiahnutý súbor exe a začnite inštalovať program. V okne, ktoré sa otvorí, kliknite na „Ďalej“a v ďalšom okne si prečítajte Licenčnú zmluvu a kliknite na „Súhlasím“. V ďalšom okne vyberte možnosť „Bezplatná licencia“a kliknite na tlačidlo „Ďalej“. V ďalšom okne musíte vybrať komponenty, ktoré sa majú nainštalovať. Začiarknite políčka všetkých položiek, s výnimkou položky „SPTD 1.8 (vyžaduje sa reštart)“, a kliknite na tlačidlo „Ďalej“. Potom vyberte položku „Nechcem inštalovať DriverScanner 2012“a kliknite na „Ďalej“. V ďalšom okne zvoľte „Nepovoliť MountSpace používať moje štatistiky“a kliknite na „Ďalej“a v poslednom okne kliknite na „Inštalovať“. Potom sa začne proces inštalácie.

Krok 3

Počkajte niekoľko minút, kým sa dokončí inštalácia nástrojov DAEMON tools lite. Ak sa počas procesu zobrazia okná s návrhmi na inštaláciu akýchkoľvek modulov gadget, kliknite všade na možnosť „Neinštalovať“. Po úspešnom dokončení inštalácie spustite program.

Krok 4

Po spustení programu potiahnite požadovaný súbor ISO do okna programu. Zobrazí sa v okne „Katalóg obrazov“a potom na ňu dvakrát kliknite. Uvidíte, ako program pripojí obraz, a potom sa zobrazí bootovacie okno, kde môžete program spustiť alebo otvoriť priečinok so súbormi tohto programu. Všetko je pripravené!

Odporúča: