Ako Aktivovať Abbyy Lingvo

Obsah:

Ako Aktivovať Abbyy Lingvo
Ako Aktivovať Abbyy Lingvo

Video: Ako Aktivovať Abbyy Lingvo

Video: Ako Aktivovať Abbyy Lingvo
Video: Электронный переводчик Abbyy Lingvo 2024, Smieť
Anonim

Abbyy lingvo je zbierka slovníkov a prekladateľov, ktorí vám umožňujú pracovať s textami vo viac ako dvadsiatich jazykoch sveta. Táto spoločnosť vyvíja rôzne softvérové produkty pre počítače aj smartphony.

Ako aktivovať Abbyy lingvo
Ako aktivovať Abbyy lingvo

Nevyhnutné

počítač s prístupom na internet

Inštrukcie

Krok 1

Prejdite na webovú stránku Abbyy lingvo a nainštalujte a aktivujte tento program: https://www.abbyy.ua/products/linguistic/lingvo/, vyberte produkt, ktorý potrebujete na prácu, pod názvom a popisom programu kliknite na odkaz „Kúpiť“

Krok 2

Ďalej vyberte typ programu (slovníky, programy na rozpoznávanie alebo mobilné aplikácie), vyberte program a uskutočnite nákup online, čím aktivujete Abbyy lingvo. Táto akcia je nevyhnutná na prenos programu z ukážkového (skúšobného) režimu do plne funkčného režimu. V skúšobnom režime je program k dispozícii pätnásť dní.

Krok 3

Stiahnite si inštalačný súbor programu. Nainštalujte si ho do počítača. Automaticky po spustení programu sa spustí „Sprievodca aktiváciou“, pomocou ktorého môžete aktivovať program Abbyy lingvo. Ak sa sprievodca nezobrazí, prejdite do okna programu.

Krok 4

Ak chcete aktivovať program Abbyy lingvo, prejdite do ponuky „Pomocník“, potom vyberte položku „Aktivovať slovníky“a postupujte podľa pokynov sprievodcu aktiváciou. Aby sa zmeny prejavili, reštartujte počítač.

Krok 5

Aktivujte program Abbyy lingvo na webovej stránke. Ak to chcete urobiť, spustite prehliadač a postupujte podľa odkazu https://activation.abbyy.ru/Lingvo/default.asp. Ak chcete aktivovať verzie programu Lingvo x3 alebo x5, vyberte príslušnú sekciu na stránke, vyplňte pole ID produktu a sériové číslo a kliknite na tlačidlo Aktivovať. Vo výsledku dostanete aktivačný súbor, ktorý musí byť použitý pre prácu sprievodcu v okne programu

Krok 6

Ak chcete aktivovať program verzií 9, 10, 11 alebo 12, choďte do príslušnej časti stránky, do poľa Inštalačné ID alebo ID produktu zadajte číslo svojho softvérového produktu - nájdete ho počas procesu inštalácie. Do nasledujúceho poľa zadajte sériové číslo programu. Ako odpoveď vám bude poskytnutý aktivačný kód, ktorý musíte použiť v sprievodcovi.

Odporúča: