Ako Odstrániť Užívateľský Profil

Obsah:

Ako Odstrániť Užívateľský Profil
Ako Odstrániť Užívateľský Profil

Video: Ako Odstrániť Užívateľský Profil

Video: Ako Odstrániť Užívateľský Profil
Video: Ako odstrániť oddiel v systéme Windows 7/8/10 2024, Apríl
Anonim

Odstránenie používateľského profilu je jednoduché, musíte sa však rozhodnúť, odkiaľ ho chcete odstrániť. Zo sociálnych sietí, denníkov na internete alebo zo sieťovej počítačovej databázy. Každý prostriedok má svoju vlastnú cestu na odstránenie používateľa.

Ako odstrániť užívateľský profil
Ako odstrániť užívateľský profil

Inštrukcie

Krok 1

Ak odstraňujete užívateľský profil zo siete alebo lokálneho počítača, prihláste sa a potom prejdite do skupiny Administrators, aby ste získali prístup k funkcii delegovaním oprávnenia. Kliknite na ikonu „systém“na ovládacom paneli. Kliknite na tlačidlo „Možnosti“na karte „Rozšírené“v sekcii „Profily používateľov“.

V skupine „Profily“vyberte používateľský profil, ktorý chcete odstrániť, a kliknite na tlačidlo „Odstrániť“.

Krok 2

Ak odstránite profil zo sociálnych sietí, zadajte svoju stránku zdrojov.

Krok 3

Na svojej stránke v dolnom rohu vyberte položku „pravidlá“. V okne, ktoré sa otvorí, si prečítajte podmienky zmluvy a kliknite na odkaz „odmietnuť služby“. Otvorí sa okno.

Krok 4

V okne, ktoré sa otvorí, zadajte na požiadanie aktuálne heslo a kliknite na „odstrániť“. Potom bude váš profil úplne odstránený a nebude možné ho obnoviť.

Krok 5

Ak chcete odstrániť svoj profil z dnes populárnych blogov, denníkov a živých časopisov, prihláste sa na stránku. Prihláste sa do svojho profilu.

Krok 6

Prejdite do ponuky „nastavenia“a vyberte kartu „nastavenia profilu“. Na tejto karte vyberte kartu „odstrániť účet“. Po kliknutí na toto tlačidlo sa zobrazí okno s výzvou na potvrdenie akcie. Kliknite na tlačidlo Áno.

Potom sa v okne zobrazí upozornenie, že váš účet bol úplne odstránený.

Krok 7

Ak chcete vymazať užívateľský profil z databázy zoznamiek, najskôr sa prihláste. Prejdite na svoju stránku a skryte všetky možnosti, ktoré boli predtým verejné.

Krok 8

Potom vstúpte do ponuky „Správa profilov“, vyberte možnosť „Odstrániť účet“alebo „Odstrániť profil používateľa“a kliknite na tlačidlo OK. Váš účet bude odstránený.

Odporúča: