Ako Skryť Užívateľský účet

Obsah:

Ako Skryť Užívateľský účet
Ako Skryť Užívateľský účet

Video: Ako Skryť Užívateľský účet

Video: Ako Skryť Užívateľský účet
Video: Jak skrýt uživatelské účty nejen ze zamykací obrazovky 2024, Apríl
Anonim

V systéme Windows je často potrebné vytvoriť používateľský účet, ktorý bude neviditeľný pre všetkých ostatných používateľov vrátane správcu. Ak to chcete urobiť, môžete si vytvoriť skrytý účet. Ak chcete vytvoriť skrytého používateľa, musíte vykonať niekoľko operácií.

Ako skryť užívateľský účet
Ako skryť užívateľský účet

Inštrukcie

Krok 1

Ak potrebujete vytvoriť nový skrytý účet, musíte prejsť do ponuky Štart a potom do ovládacieho panela. Tam vyberte možnosť „Používateľské účty“a kliknutím na tlačidlo „Vytvoriť nový účet“vytvorte nový účet. Ak chcete skryť existujúci účet, nezabudnite na príslušné používateľské meno uvedené v zozname „Používateľské účty“.

Krok 2

V ponuke Štart kliknite na príkaz Spustiť. V zobrazenom okne zadajte príkaz regedit. Tento príkaz spustí editor databázy Registry systému Windows.

Krok 3

Vyhľadajte priečinok na nasledujúcom umiestnení: HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsNTCurrentVersionWinlogonSpecialAccountsUserList. Ak tento priečinok neexistuje (často to je prípad systému Windows 7), vytvorte ho.

Krok 4

V okne zobrazujúcom obsah priečinka kliknite pravým tlačidlom myši a v zobrazenej ponuke kliknite na príkaz Nový. Ďalej zvoľte „Hodnota DWORD“a zadajte meno používateľa, ktorého chcete skryť.

Krok 5

Kliknite pravým tlačidlom myši na vytvorený záznam a vyberte možnosť „Upraviť“. Do poľa „Hodnota“napíšte „0“(bez úvodzoviek). Hodnota „0“označuje, že používateľ je skrytý, a „1“znamená, že bude viditeľný.

Krok 6

Ak sa chcete prihlásiť pomocou skrytého účtu, zmeňte svoje používateľské meno alebo reštartujte počítač. Keď sa zobrazí uvítacia obrazovka, stlačte dvakrát Ctrl + alt="Obrázok" + Del a v zobrazenom okne zadajte prihlasovacie meno a heslo skrytého používateľa.

Odporúča: