Ako Inštalovať Písma V Aplikácii Illustrator

Obsah:

Ako Inštalovať Písma V Aplikácii Illustrator
Ako Inštalovať Písma V Aplikácii Illustrator

Video: Ako Inštalovať Písma V Aplikácii Illustrator

Video: Ako Inštalovať Písma V Aplikácii Illustrator
Video: Уроки Adobe Illustrator CC | Как нарисовать line иконку 2024, Apríl
Anonim

Adobe Illustrator slúži ako pomerne bežný softvérový produkt na prácu s vektorovou grafikou. Ako každý editor aj v tomto procese používa rôzne písma.

Ako inštalovať písma v systéme Windows
Ako inštalovať písma v systéme Windows

Nevyhnutné

Adobe Type Manager

Inštrukcie

Krok 1

Stiahnite si do svojho počítača vyhradeného správcu písiem. Existuje veľa takýchto programov, jedným z najpopulárnejších z nich je program Adobe Type Manager (v tomto prípade je najvhodnejší na inštaláciu písiem v aplikácii Illustrator). Okrem neho sú široko používané aj X-Fonter, Font Navigator, Suitcase a ďalšie. K dispozícii je tiež výber rôznych doplnkov na prezeranie písiem v správcovi súborov Total Commander.

Krok 2

Prečítajte si recenzie používateľov tohto alebo toho nástroja a vyberte ten, ktorý vám najlepšie vyhovuje. Stiahnite si program z oficiálnych webových stránok vývojára. Nesťahujte programy z pochybných stránok a služieb hostenia súborov, môžu obsahovať vírusy a trójske kone.

Krok 3

Nainštalujte program podľa pokynov v položkách ponuky nastavenia. Upozorňujeme, že fungovanie niektorých programov vyžaduje registráciu a niektoré z nich nie sú bezplatné. Spustite aplikáciu a pozorne sa oboznámte s jej rozhraním. Ak je to potrebné, stiahnite si crack. Nainštalujte písma do aplikácie Illustrator z ponuky správcu.

Krok 4

Ak nepoužívate iba program Adobe Illustrator, ale aj ďalšie programy, ktoré vyžadujú správcu písiem, nainštalujte si okrem programu Adobe Type Manager aj ďalšie alternatívne programy, pretože každý zo správcov má svoje vlastné nevýhody a výhody, ktoré sa pri vykonávaní rôznych správ prejavujú rôznymi spôsobmi. úlohy.

Krok 5

Aj pri práci v aplikácii Illustrator môžete používať programy tretích strán, pretože ani ten najvhodnejší program nemusí mať pohodlné a použiteľné nastavenia a funkcie. Správcovia písiem sú ľahkí, takže 2 alebo 3 programy nezaberú príliš veľa miesta na pevnom disku.

Odporúča: