Ako Dosiahnuť, Aby Vás Počítač Pozdravil Hlasom

Ako Dosiahnuť, Aby Vás Počítač Pozdravil Hlasom
Ako Dosiahnuť, Aby Vás Počítač Pozdravil Hlasom

Video: Ako Dosiahnuť, Aby Vás Počítač Pozdravil Hlasom

Video: Ako Dosiahnuť, Aby Vás Počítač Pozdravil Hlasom
Video: Ako správne sedieť za počítačom? 2024, Apríl
Anonim

Tento trik je k dispozícii všetkým vlastníkom počítačov s verziou Windows 7, 8 alebo 10. Iba 5 minút času a niekoľko jednoduchých manipulácií prebudí rečové schopnosti počítača a vďaka syntetizovanému hlasu vás pozdraví pri každom zapnutí.

Ako dosiahnuť, aby vás počítač pozdravil hlasom
Ako dosiahnuť, aby vás počítač pozdravil hlasom

Uvítacia správa s prispôsobiteľnou hlasovou výzvou pri štarte je k dispozícii pre všetky operačné systémy z rodiny Windows. Čo presne počítač povie, keď je zapnutý, je napísané v špeciálnom textovom súbore. Jedno alebo viac slov možno použiť ako uvítaciu reč. Samotný text, o ktorý požiadame počítač ako o úvodnú reč, musí byť napísaný v latinčine.

1. Vytvorte textový dokument. Na jeho umiestnení nezáleží

2. Skopírujte a vložte do nej nasledujúcu položku:

Nastaviť sapi = CreateObject ("sapi.spvoice")

sapi. Speak "Privet".

V tejto položke je slovo „Privet“príkaz, ktorým má počítač rozprávať. Toto slovo môžete nahradiť svojím menom alebo výrazom, ktorý chcete počuť.

3. Uložte zmeny v textovom súbore kliknutím na príkaz „uložiť ako“v ponuke. Operačný systém ponúkne na pevnom disku výber umiestnenia, kam sa bude súbor ukladať. Všetko, čo musíme urobiť, je označiť v názve príponu súboru. Vo výsledku by mal názov textového súboru vyzerať takto: „názov samotného súboru.vbs“

4. Vytvorený dokument presuňte do spustenia.

Predtým, ako to urobíte, musíte získať prístup k skrytým súborom a priečinkom. Ak to chcete urobiť, prejdite na ovládací panel a kliknite na ikonu „nastavenia priečinka“, prejdite na kartu „zobrazenie“. Ostáva už len označiť začiarkavacie políčko pred položkou „zobraziť skryté súbory a priečinky“a potvrdiť váš výber stlačením tlačidla OK. Bol získaný potrebný prístup, zostáva iba nahrať výsledný súbor s príponou vbs do požadovaného adresára: Tento počítač / jednotka C / Users / používateľské meno / AppData / Roaming / Microsoft / Windows / Hlavné menu / Programy / Spustenie.

5. Reštartujte počítač

Odporúča: