Ako Vytvoriť Server Ragnarok

Obsah:

Ako Vytvoriť Server Ragnarok
Ako Vytvoriť Server Ragnarok

Video: Ako Vytvoriť Server Ragnarok

Video: Ako Vytvoriť Server Ragnarok
Video: Ragnarok / Asgard Legend / Старт. Что за сервер? 2024, Smieť
Anonim

Ragnarok je jednou z najpopulárnejších moderných online hier pre viac hráčov. Ak ste jej fanúšikom a chcete si vytvoriť svoj vlastný herný server, potom to nie je také ťažké.

Ako vytvoriť server Ragnarok
Ako vytvoriť server Ragnarok

Je to nevyhnutné

počítač pripojený k internetu

Inštrukcie

Krok 1

Kliknite na odkaz a stiahnite si súbor na inštaláciu servera Ragnarok: slil.ru/22533967. Vytvorte záložnú kópiu pre priečinok s hrami. Potom rozbaľte stiahnutý archív a skopírujte oba spustiteľné súbory do priečinka s hrami. Spustite súbor weiss.exe. Tento súbor je určený na spustenie domáceho servera hry Ragnarok.

Krok 2

Nakonfigurujte server. Prejdite do ponuky Správa - Účty. Tu si musíte vytvoriť svoj vlastný účet. Za týmto účelom vyplňte nasledujúce polia - „Prihlásenie“, „Heslo“, „Pohlavie“. Kliknutím na tlačidlo Uložiť. Ďalej spustite súbor Fusion Client.exe. Zadajte svoje zaregistrované užívateľské meno, heslo a vstúpte do hry. Ďalej vytvorte postavu a môžete začať hrať.

Krok 3

Stiahnite si súbor na inštaláciu servera eAthena ROServer z nasledujúceho odkazu Depositfiles.com/en/files/6649924. Rozbaľte stiahnutý archív a spustite inštalačný súbor, nainštalujte server do koreňového priečinka na jednotke C: /. Ďalej otvorte priečinok conf, vyhľadajte a otvorte v ňom súbor GRF-Files.txt, zapíšte doň cesty k súborom servera grf. Ďalej otvorte súbor char_athena.conf, vyhľadajte nasledujúci riadok: IP servera pre prihlásenie, zadajte do neho adresu vášho servera. Podobnú akciu vykonajte v súbore conf / map_athena.conf.

Krok 4

Otvorte súbor conf / login_athena.conf, v riadku Heslo pre správu nastavte heslo správcu. Ďalej spustite hru s parametrami login-server, map-server a char-server. aby ste sfarbenie postavy uložili, otvorte súbor conf / battle_athena.conf, do farebnej čiary Save Clothes napíšte hodnotu Yes.

Krok 5

V priečinku s údajmi otvorte súbor sclientinfo.xml, do príslušných riadkov vyplňte adresu IP, názov a popis servera, port, jazyk a adresu webovej stránky servera. Komprimujte priečinok Data tak, aby sa používateľ mohol pripojiť k serveru, musíte ho rozbaliť do svojho priečinka s hrami. Inštalácia a konfigurácia servera Ragnarok je teraz dokončená.

Odporúča: