Ako Nainštalovať Herný Server

Obsah:

Ako Nainštalovať Herný Server
Ako Nainštalovať Herný Server

Video: Ako Nainštalovať Herný Server

Video: Ako Nainštalovať Herný Server
Video: Private Server [Sk/Cz Tutorial] 2024, Smieť
Anonim

V súčasnosti sú online hry na internete veľmi populárne. Je ich veľa a pokrývajú obrovské množstvo používateľov po celom svete. Okrem oficiálnych serverov existujú aj servery vytvorené samotnými hráčmi.

Ako nainštalovať herný server
Ako nainštalovať herný server

Je to nevyhnutné

počítač s prístupom na internet

Inštrukcie

Krok 1

Nainštalujte si herný server Lineage II. Nainštalujte si nasledujúce programy požadované pre server: Java, MySQL 5, Navicat. Spustite aplikáciu Navicat, kliknite na tlačidlo Pripojenie, do poľa Názov pripojenia zadajte l2jdb, do poľa Heslo zadajte rovnaké heslo ako pri inštalácii Mysql.

Krok 2

Začiarknite políčko, kliknite na položku Testovať pripojenie, pripojenie sa zobrazí na ľavej strane obrazovky, kliknite na ňu pravým tlačidlom myši, vyberte možnosť Nová databáza. Do prvého poľa zadajte l2jdb a kliknite na OK.

Krok 3

Rozbaľte archív so serverom do priečinka C: / server. Prejdite do priečinka nástroje, pomocou poznámkového bloku otvorte súbor database_installer.bat, napíšte doň cestu k súboru Mysql.exe vo voľbe Nastaviť Mysqlbinpath. Do poľa nastaveného lspass = zadajte heslo z predchádzajúceho kroku. Uložte súbor, spustite ho.

Krok 4

Ďalej prejdite do priečinka C: / Server / login / config, vyhľadajte súbor s názvom loginserver.properties, otvorte ho v programe Poznámkový blok, zmeňte jeho obsah, nastavte prihlasovacie meno a heslo a napíšte cestu k umiestneniu servera. Zadajte maximálny počet používateľov. Uložte zmeny. Inštalácia herného servera L2 v operačnom systéme Windows je teraz hotová.

Krok 5

Nainštalujte L2 Server na OS Linux. Nainštalujte java sun spustením príkazu sudo apt-get install openjdk-6 v termináli. Ďalej napíšte nasledujúci príkaz: sudo apt-get install mysql-client mysql-server. Stiahnite si a nainštalujte Navicat kliknutím na odkaz https://www.navicat.com/download.php?id=3. Rozbaľte archív. Vytvorte v ňom pripojenie - vykonajte to spustením a zadaním používateľského mena, nastavením hesla a zadaním portu 3306.

Krok 6

Rozbaľte serverovú zostavu do priečinka domov / meno používateľa / server. V konzole zadajte cd / home / username / server / tools. Ďalej zadajte príkaz chmod + x database_installer.sh. Prejdite do priečinka / home / username / server / loginserver / config, nakonfigurujte súbor loginserver.properties rovnakým spôsobom ako v predchádzajúcom kroku. Ďalej zadajte do konzoly príkaz /startRegisterGameServer.sh.

Odporúča: