Ako Zvýšiť Výhru Servera

Obsah:

Ako Zvýšiť Výhru Servera
Ako Zvýšiť Výhru Servera

Video: Ako Zvýšiť Výhru Servera

Video: Ako Zvýšiť Výhru Servera
Video: 😱Я Притворился ЗАКЛЮЧЁННЫМ и Зашёл на Сервер "Только для Тюрьмы" в Майнкрафт! 2024, Smieť
Anonim

Servery WINS (Windows Internet Name Service) sú určené na dynamické mapovanie adries IP na názvy počítačov (názvy NetBIOS). Toto umožňuje používateľom pri prístupe k prostriedkom používať ich mená a nie adresy počítačov.

Ako zvýšiť výhru servera
Ako zvýšiť výhru servera

Je to nevyhnutné

  • - počítač;
  • - schopnosti správy systému.

Inštrukcie

Krok 1

Pred inštaláciou servera Wins nezabudnite na nasledujúce skutočnosti. Prvou je správna konfigurácia operačného systému. Inštalácia tohto servera je optimálna v systéme Windows Server. Nezabudnite skontrolovať, či sú služby správne nakonfigurované, aby ste zaistili optimálny výkon a zabezpečenie.

Krok 2

Vyskúšajte to pomocou tabuľky uvedenej na stránke https://technet.microsoft.com/ru-ru/library/cc785922(WS.10).aspx. Rozhodnite sa o počte a umiestnení serverov, ktoré chcete nainštalovať. Potrebujete tiež, aby mal váš počítač statickú adresu IP, aby ste mohli nakonfigurovať server Wins.

Krok 3

Uistite sa, že všetky vaše pevné disky majú formát NTFS. Používanie systému FAT32 nie je bezpečné, neexistuje podpora pre kompresiu súborov, šifrovanie súborov a nastavenie povolení súborov. Pred konfiguráciou výhier zapnite bránu Windows Firewall. Musíte tiež nainštalovať a aktivovať Sprievodcu konfiguráciou zabezpečenia.

Krok 4

Spustite Sprievodcu konfiguráciou servera tak, že prejdete do programu „Správa tohto servera“(„Štart“- „Ovládací panel“- „Nástroje na správu“), zvolíte príkaz „Pridať alebo odstrániť úlohu“. Na karte Rola servera vyberte možnosť Vyhral server, kliknite na tlačidlo Ďalej a pokračujte v inštalácii Vyhral.

Krok 5

Prejdite na kartu Súhrn vybratých možností a vyberte požadované možnosti. Kliknite na Ďalej. Počkajte na dokončenie inštalácie a potom sa zobrazí okno „Tento server je teraz vyhraný“. Ak chcete zobraziť zmeny vykonané sprievodcom, kliknite na odkaz Zobraziť podrobnosti. Potom kliknite na „Dokončiť“.

Krok 6

Ďalej aktualizujte systém. Nastavte cestu k databáze servera, vyberte z nej ponuku Akcia, príkaz Vlastnosti, prejdite na kartu Spresnenie a do poľa Cesta k databáze zadajte požadovanú adresu. Konfigurácia servera Wins je dokončená.

Odporúča: