Ako Spustiť Kaspersky Anti-Virus

Obsah:

Ako Spustiť Kaspersky Anti-Virus
Ako Spustiť Kaspersky Anti-Virus

Video: Ako Spustiť Kaspersky Anti-Virus

Video: Ako Spustiť Kaspersky Anti-Virus
Video: Как удалить Касперского с компьютера полностью 2024, Smieť
Anonim

Antivírus je program určený na detekciu a odstránenie škodlivých počítačových programov, najmä vírusov. Zabraňuje šíreniu vírusu a opravuje poškodené súbory. Jedným z najpopulárnejších antivírusových programov je Kaspersky Anti-Virus.

Ako spustiť Kaspersky Anti-Virus
Ako spustiť Kaspersky Anti-Virus

Je to nevyhnutné

  • - počítač s prístupom na internet
  • - prehliadač

Inštrukcie

Krok 1

Otvorte aplikáciu prehliadača, prejdite na oficiálnu webovú stránku kaspersky.com, odtiaľ si stiahnite inštalačný súbor antivírusového programu Kaspersky (https://downloads.kaspersky-labs.com/trial/registered/R7WAUYXCPA6U28PQLVT …)

Krok 2

Zatvorte všetky aktívne programy a skontrolujte, či sú v počítači nainštalované nejaké ďalšie antivírusové programy. Ak je to tak, odstráňte ich. Spustením stiahnutého súboru nainštalujte aplikáciu Kaspersky Anti-Virus. Otvorí sa Sprievodca inštaláciou.

Krok 3

Kliknite na tlačidlo „Ďalej“, prečítajte si podmienky licenčnej zmluvy a kliknite na tlačidlo „Súhlasím“. Prečítajte si text vyhlásenia v aplikácii Kaspersky Security Nerwork, tento program odosiela údaje o hrozbách do vášho počítača a systému do spoločnosti Kaspersky Lab. Ak súhlasíte s týmto systémom, začiarknite políčko „Zúčastňujem sa programu“. Ak nie, políčko nie je potrebné začiarknuť, je to voliteľné. Potom kliknite na tlačidlo „Inštalovať“.

Krok 4

Ak máte operačný systém Windows Vista / 7, zadajte heslo správcu. Kliknite na tlačidlo „Áno“. Ak používate Windows XP, nemusíte zadávať heslo. Kliknite na tlačidlo Ďalej a potom na tlačidlo Dokončiť. Ak chcete spustiť aplikáciu Kaspersky Anti-Virus, reštartujte počítač.

Krok 5

Aktivujte skúšobnú verziu programu. Po reštarte sa zobrazí aktivačné okno. Vyberte v ňom možnosť „Aktivovať skúšobnú verziu“. Potom sa vytvorí spojenie s aktivačným serverom a zobrazí sa správa s oznámením, že skúšobná verzia (po dobu 30 dní) je aktívna. Ďalej aktualizujte antivírusové databázy kliknutím pravým tlačidlom myši na ikonu programu v systémovej lište. Inštalácia a spustenie aplikácie Kaspersky Anti-Virus je bezplatný a jednoduchý postup, po tridsiatich dňoch používania vyberte jednu z dvoch možností, buď zaplatíte licenčný kľúč k programu, alebo ho hacknete.

Odporúča: