Ako Obnoviť Windows XP Z Jednotky Flash

Obsah:

Ako Obnoviť Windows XP Z Jednotky Flash
Ako Obnoviť Windows XP Z Jednotky Flash

Video: Ako Obnoviť Windows XP Z Jednotky Flash

Video: Ako Obnoviť Windows XP Z Jednotky Flash
Video: Windows XP Zver при малых объёмах ОЗУ 2024, Apríl
Anonim

Pre tých používateľov, ktorí sa rozhodli jednoznačne prestať používať disky CD a DVD, je veľmi naliehavá otázka vytvorenia jednotky USB, z ktorej môžete nainštalovať alebo obnoviť operačný systém.

Ako obnoviť Windows XP z jednotky flash
Ako obnoviť Windows XP z jednotky flash

Je to nevyhnutné

WinSetupFromUsb

Inštrukcie

Krok 1

Najprv musíte vytvoriť bootovateľnú jednotku USB, ktorá sa bude môcť spustiť pred zavedením operačného systému. Za týmto účelom si stiahnite program WinSetupFromUSB.

Krok 2

Na úspešné vypálenie operačného systému a ďalších programov obnovy budete potrebovať obrazy ISO inštalačného disku Windows XP a LiveCD vhodné pre tento operačný systém. Vytvorte tieto obrázky pomocou nástrojov Alkohol alebo Daemon.

Krok 3

Spustite program WinSetupFromUSB. Zadajte požadovanú jednotku USB (flash disk) a kliknite na tlačidlo BootIce. Znova vyberte požadovanú jednotku a kliknite na tlačidlo Vykonať formátovanie.

Krok 4

V okne, ktoré sa zobrazí, vyberte možnosť USB-HDD režim (viacnásobný oddiel). Kliknite na tlačidlo Ďalší krok. Vyberte typ súborového systému, na ktorý sa bude formátovať táto jednotka USB. Niekoľkokrát stlačte tlačidlo OK. Počkajte na dokončenie vytvorenia bootovacieho sektoru.

Krok 5

Extrahujte všetky súbory uložené v pripravených obrázkoch ISO do dvoch samostatných priečinkov. Prejdite do okna WinSetupFromUSB. V prvej položke Windows 2000 / XP / 2003 zadajte cestu k priečinku, kde sú uložené súbory operačného systému Windows XP.

Krok 6

Vo štvrtej položke PartedMagic / Other G4D zadajte priečinok obsahujúci archívy LiveCD. Stlačením tlačidla GO zapíšete určené súbory na jednotku USB. Počkajte, kým sa dokončí proces vytvárania bootovacej jednotky USB.

Krok 7

Reštartujte počítač. Stlačte kláves F8 a vyberte možnosť zavedenia z USB disku. V zobrazenej ponuke Grub4Dos vyberte požadovanú možnosť pokračovania v zavádzaní. Môže to byť inštalácia nového systému Windows XP alebo spustenie programov zaznamenaných z LiveCD. Na spustenie procesu obnovy operačného systému Windows XP použite pomôcky existujúce na jednotke flash.

Odporúča: