Ako Nainštalujem Antivírus Do Počítača?

Obsah:

Ako Nainštalujem Antivírus Do Počítača?
Ako Nainštalujem Antivírus Do Počítača?

Video: Ako Nainštalujem Antivírus Do Počítača?

Video: Ako Nainštalujem Antivírus Do Počítača?
Video: Как удалить вирусы с вашего компьютера 2024, Smieť
Anonim

Dnes je nemožné používať počítač s prístupom na internet bez antivírusu. Vírusy môžu nielen poškodiť obsah vášho počítača, ale aj ukradnúť vaše osobné údaje. Môžete sa chrániť inštaláciou antivírusového programu do počítača.

Ako nainštalujem antivírus do počítača?
Ako nainštalujem antivírus do počítača?

Inštrukcie

Krok 1

Antivírusy možno podmienečne rozdeliť do dvoch skupín: bezplatné a tie, za ktoré musíte platiť peniaze. Bez toho, aby sme sa venovali konkrétnostiam efektívnosti programov konkrétnej skupiny, môžeme odporučiť silné a zároveň bezplatné antivírusy na použitie. Jedná sa o Microsoft Security Essentials, Avast, AVG a ďalšie.

Krok 2

Ak chcete do počítača nainštalovať antivírusový program, musíte si ho stiahnuť. Najlepšie je urobiť to priamo na stránkach vývojára. Kliknite na jeden z odkazov na oficiálne stránky výrobcov antivírusových programov a kliknite na tlačidlo „Stiahnuť“. Ak ste si vybrali antivírus Microsoft Security Essentials sami, kliknite na odkaz www.microsoft.com/security_essentials. Ak chcete vyskúšať Avast, môžete si ho stiahnuť tu: www.avsoft.ru/avast, a ak si vyberiete AVG, nájdete ho na adrese www. www.free.avg.com

Krok 3

po kliknutí na tlačidlo „Prevziať“sa zobrazí výzva na výber umiestnenia v počítači, kam by ste mali uložiť inštalačný súbor. Po stiahnutí inštalačného súboru naň dvakrát kliknite. Spustí sa sprievodca inštaláciou. Mali by ste súhlasiť s navrhovanými krokmi a po chvíli sa do vášho počítača nainštaluje antivírusový program. Po inštalácii antivírus automaticky stiahne všetky najnovšie vírusové databázy a umožní automatickú ochranu vášho počítača.

Odporúča: