Ako Ukladať údaje Z Pevného Disku

Obsah:

Ako Ukladať údaje Z Pevného Disku
Ako Ukladať údaje Z Pevného Disku

Video: Ako Ukladať údaje Z Pevného Disku

Video: Ako Ukladať údaje Z Pevného Disku
Video: Vymazání dat z pevného disku 2024, Smieť
Anonim

Pre mnohých používateľov je ťažké po zlyhaní operačného systému uložiť dôležité údaje z pevného disku. Existuje niekoľko osvedčených techník na riešenie tohto problému.

Ako ukladať údaje z pevného disku
Ako ukladať údaje z pevného disku

Nevyhnutné

  • - manažér oddielov;
  • - Inštalačný disk systému Windows.

Inštrukcie

Krok 1

Najskôr skúste pripojiť pevný disk k inému počítaču. Vypnite počítač a odstráňte kryt zo systémovej jednotky. Vyberte pevný disk zo zásuvky a odpojte od neho káble. Nainštalujte tento pevný disk do inej systémovej jednotky.

Krok 2

Zapnite druhý počítač. Skopírujte informácie z pevného disku na iné médium. Ak to nie je možné, vytvorte na pevnom disku ďalší oddiel.

Krok 3

Nainštalujte si Partition Manager a reštartujte počítač. Spustite aplikáciu. Otvorte kartu „Sprievodcovia“. Vyberte možnosť „Vytvoriť sekciu“.

Krok 4

Aktivujte funkciu Pokročilý režim. Stlačením tlačidla Ďalej prejdete do ďalšej ponuky. Vyberte pevný disk alebo jeho oddiel, od ktorého bude oddelené voľné miesto, aby ste vytvorili nový zväzok. Upozorňujeme, že je najrozumnejšie nevytvárať nový oddiel, do ktorého budete kopírovať dôležité údaje, ale pripraviť si zväzok na inštaláciu operačného systému.

Krok 5

Zadajte veľkosť budúceho lokálneho oddielu. Povoľte položku „Vytvoriť logickú jednotku“a kliknite na tlačidlo „Ďalej“. Vyberte typ súborového systému zväzku a ukončite túto ponuku.

Krok 6

Kliknite na tlačidlo Použiť čakajúce zmeny. Počkajte na dokončenie procesu vytvárania nového zväzku. Pripojte pevný disk k starému počítaču. Nainštalujte operačný systém na oddiel pevného disku vytvorený na tento účel.

Krok 7

Ak nemáte možnosť pripojiť pevný disk k inému počítaču, nainštalujte nový OS na nesystémový oddiel pevného disku. Potom vytvorte nový oddiel a preinštalujte operačný systém pomocou nového zväzku. Tento proces bude trvať dlhšie, ale nevyžaduje druhý počítač.

Odporúča: