Ako Vložiť Automatické Spustenie Na Disk

Obsah:

Ako Vložiť Automatické Spustenie Na Disk
Ako Vložiť Automatické Spustenie Na Disk

Video: Ako Vložiť Automatické Spustenie Na Disk

Video: Ako Vložiť Automatické Spustenie Na Disk
Video: [PS2] FREE MC BOOT ЗАПУСК ИГР БЕЗ ПРОШИВКИ БЕЗ ДИСКА ИГРЫ С ФЛЕШКИ ЖЕСТКОГО ДИСКА 2024, Smieť
Anonim

Automatické prehrávanie je automatické prehrávanie aplikácie alebo obsahu disku alebo iného vymeniteľného média. V mnohých operačných systémoch je tiež možné, že pri automatickom spustení sa zobrazí okno so žiadosťou o akciu, keď sa zistí vymeniteľné médium.

Ako vložiť automatické spustenie na disk
Ako vložiť automatické spustenie na disk

Nevyhnutné

zručnosti sebavedomého používateľa PC

Inštrukcie

Krok 1

Ak potrebujete vytvoriť disk s automatickým spustením programu alebo súboru na otvorenie v počítači s operačným systémom Windows, pred zápisom vytvorte súbor Autorun.inf v jeho koreňovom adresári.

Krok 2

Otvorte ho v štandardnom textovom editore a zadajte nasledujúci text:

[autorun]

otvorené =.

Krok 3

Pri zadávaní názvu programu nezabudnite za názov uviesť príponu exe a oddeľte ich bodkou. To isté platí pre spustiteľné súbory. Ak príponu nepoznáte, povoľte jej zobrazenie v ponuke Možnosti priečinka v ponuke ovládacieho panela počítača na karte vzhľad. Zrušte začiarknutie políčka „Skryť prípony registrovaných typov súborov“. Použite zmeny a pozrite si názov spustených položiek.

Krok 4

Ak chcete vo svojom počítači povoliť funkciu automatického spustenia pre vymeniteľné médium, spustite Editor databázy Registry systému Windows z ponuky Štart, v obslužnom programe Spustiť zadajte príkaz regedit a stlačte kláves Enter. Mali by ste mať veľké okno so stromom priečinkov zobrazeným na ľavej strane. Zmeňte ho na nasledujúci adresár: [HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSet / Services / Cdrom] a zapíšte hodnotu riadku „AutoRun“= dword: 00000001.

Krok 5

Povoľte automatické spúšťanie diskov alternatívnym spôsobom. Ak to chcete urobiť, otvorte ponuku Štart a spustite program Spustiť. Zadajte nasledujúci príkaz do riadku: „gpedit.msc“. Stlačte kláves Enter a v okne, ktoré sa zobrazí, zvoľte „Konfigurácia počítača“a spustite „Šablóny pre správu“. V časti „Nastavenia systému“povoľte automatické spustenie vymeniteľného média. Výsledok bude rovnaký ako v predchádzajúcom odseku, je však bezpečnejší, ak neviete, ako používať editor databázy Registry.

Odporúča: