Ako Urobiť Pekné Tlačidlo

Obsah:

Ako Urobiť Pekné Tlačidlo
Ako Urobiť Pekné Tlačidlo

Video: Ako Urobiť Pekné Tlačidlo

Video: Ako Urobiť Pekné Tlačidlo
Video: Ako vytvoriť pekné tlačidlo do vášho webu 2024, Apríl
Anonim

Pri cestovaní po internete používatelia často venujú pozornosť grafickému dizajnu zdrojov. Toto je dôležitý parameter každej stránky. Vzhľad stránky určuje, či na nej návštevník zostane alebo zavrie a nikdy ju nenavštívi. Preto sa grafike stránky venuje osobitná dôležitosť. Pri zdobení zdroja by sa však nemalo zabúdať na jeho funkčnosť. Odkazy by mali vyzerať ako odkazy a tlačidlá by mali vyzerať ako tlačidlá.

Ako urobiť pekné tlačidlo
Ako urobiť pekné tlačidlo

Inštrukcie

Krok 1

Ak chcete pre stránku vytvoriť krásny dizajn, budete potrebovať znalosti grafických editorov. Jedným z lídrov v tejto oblasti je Adobe Photoshop. Otvorte svoj program. Vytvorte nový dokument s parametrami zobrazenými na obrázku.

Krok 2

Vyplňte pozadie farbou „bfbfbf“. Pomocou nástroja Presunúť vycentrujte vodorovné a zvislé vodiace lišty v dokumente. Vyberte nástroj Zaoblený obdĺžnik. Upozorňujeme, že musí byť v režime vrstvy tvaru. Posuňte kurzor do stredu dokumentu, kliknite ľavým tlačidlom myši a súčasne podržte kláves „Alt“. Nakreslite obdĺžnik. Otvorte štýly vrstiev a nastavte parametre zobrazené na obrázku.

Krok 3

Podržte stlačený kláves „Ctrl“na klávesnici a kliknite ľavým tlačidlom myši na vrstvu tvaru. Výber sa načíta. Vezmite z panela nástrojov „obdĺžnikový výber“. Nastavte režim odčítania. Načrtnite hornú časť výberu. Vytvorte novú vrstvu a naplňte ju bielou farbou. Nastavte nepriehľadnosť vrstvy na 20%.

Krok 4

Vezmite textový nástroj. Napíš požadované slovo. Nastavte písmo, veľkosť a štýl textu. Prejdite na štýly vrstiev a nastavte nasledujúce parametre. Vaše tlačidlo je pripravené.

Krok 5

Teraz to skontrolujme na presné pixely. Vezmite nástroj na zväčšenie. Maximálne zväčšite veľkosť gombíka. Pozerajte sa pozorne na všetky okraje. Musia mať jasné hranice. Žiadne prechodové farby. Ak tvary nie sú jasné - načítajte funkciu „bezplatná transformácia“a pomocou ovládacích klávesov upravte tvar tlačidla. Teraz ho môžete umiestniť na svoje stránky.

Odporúča: