Ako Vytvoriť Chat S Videom V ICQ

Obsah:

Ako Vytvoriť Chat S Videom V ICQ
Ako Vytvoriť Chat S Videom V ICQ

Video: Ako Vytvoriť Chat S Videom V ICQ

Video: Ako Vytvoriť Chat S Videom V ICQ
Video: ОБЗОР ICQ NEW - ответ Telegram или дешевая копия? // Возвращение легенды 2024, Smieť
Anonim

Program ICQ je už dlho známy používateľom po celom svete ako pohodlný bezplatný posol pre online komunikáciu. Správa ICQ sleduje vývoj počítačových technológií a schopnosti messengeru teraz umožňujú aj vytváranie videochatov.

Ako vytvoriť chat s videom v ICQ
Ako vytvoriť chat s videom v ICQ

Inštrukcie

Krok 1

Príjem a prenos videa online vyžaduje pomerne rýchle pripojenie na internet a príslušné nastavenia portov. Väčšina domácich brán firewall a smerovačov automaticky umožňuje odchádzajúce pakety UPD, ale podnikové služby môžu toto pripojenie odmietnuť a znemožniť tak video komunikáciu. Skontrolujte, či nastavenia portu umožňujú komunikáciu v rozsahu 5190 - 5200.

Krok 2

Ďalšou systémovou požiadavkou je použitie operačného systému, ktorý nie je starší ako Windows Xp; vo vašom počítači musí byť tiež nainštalovaná najnovšia verzia ICQ. Počítač partnera by mal mať podobné vlastnosti. Upozorňujeme, že video komunikácia je možná iba medzi používateľmi, ktorí používajú klienta ICQ.

Krok 3

Program ICQ je založený na RTC, ktoré musia byť nainštalované vo vašom počítači. Ak videohovor využívate prvýkrát, program RTC vám ponúkne automatické stiahnutie a inštaláciu. Inštaláciu dokončite povolením týchto krokov a splnením systémových požiadaviek. Po dokončení inštalácie bude pravdepodobne potrebné reštartovať počítač.

Krok 4

Prihláste sa do programu ICQ a pozrite sa na zoznam kontaktov. Videohovor môžete začať iba s online používateľom. Dvojitým kliknutím na meno svojho priateľa otvoríte dialógové okno rozhovoru. Vo vnútri okna rozbaľte panel Xtraz Center, vo vnútri nájdite kategóriu „Konferencie“- označuje to ikona webovej kamery. Kliknutím na tlačidlo videohovoru odošlete účastníkovi rozhovoru žiadosť o tento rozhovor. Používateľ musí nevyhnutne potvrdiť svoj súhlas s videohovorom s vami. Upozorňujeme, že videorozhovor sa môže uskutočňovať iba medzi dvoma používateľmi súčasne. Do konverzácie nemôžete pozvať spoločných priateľov.

Krok 5

Program ICQ umožňuje používať videokonverzáciu, aj keď je len jeden počítač s webovou kamerou. Aj keď váš účastník rozhovoru nemá kameru, váš rozhovor bude stále prebiehať, váš priateľ vás však bude môcť vidieť, ale nebude pred vami žiadny obraz.

Odporúča: