Ako Vytvoriť DVD V Aplikácii Nero

Obsah:

Ako Vytvoriť DVD V Aplikácii Nero
Ako Vytvoriť DVD V Aplikácii Nero

Video: Ako Vytvoriť DVD V Aplikácii Nero

Video: Ako Vytvoriť DVD V Aplikácii Nero
Video: Ako napáliť DVD v programe Nero 2024, Smieť
Anonim

Nero Burning Rom je populárny program určený na napaľovanie informácií na jednotky CD a DVD. S jeho pomocou môžete vytvoriť nielen bežný dátový disk, ale pomocou videoprehrávačov aj zaznamenať informácie pre následné prehrávanie.

Ako vytvoriť DVD v aplikácii Nero
Ako vytvoriť DVD v aplikácii Nero

Nevyhnutné

Nero Burning Rom

Inštrukcie

Krok 1

Navštívte oficiálnu stránku vývojárov softvéru Nero a stiahnite si inštalačné súbory. Nainštalujte aplikáciu. Ak to chcete urobiť, spustite súbor setup.exe a postupujte podľa podrobnej ponuky.

Krok 2

Pripravte si prázdnu jednotku DVD. Vložte ho do jednotky počítača. Spustite program Nero Burning Rom. V prvom menu zvoľte „Data DVD“. Tento typ záznamu použite pri vytváraní disku obsahujúceho rôzne typy súborov.

Krok 3

Po otvorení novej ponuky kliknite na tlačidlo „Pridať“a vyberte súbory, ktoré sa majú pridať na disk. Po vytvorení zoznamu zaznamenaných informácií kliknite na tlačidlo Ďalej.

Krok 4

Kliknite na tlačidlo Možnosti pod názvom jednotky DVD. Vyberte rýchlosť zápisu a zmeňte ďalšie vlastnosti disku, napríklad zadajte jeho názov.

Krok 5

Program spustíte stlačením tlačidla „Nahrať“. Počkajte, až sa všetky súbory zapíšu na jednotku DVD. Po dokončení tohto procesu ich skontrolujte.

Krok 6

Ak chcete, aby sa výsledný disk dal spustiť pomocou zariadení tretích strán, použite špeciálne možnosti nahrávania. Otvorte program Nero Burning Rom. Vyberte DVD-Video. Uistite sa, že je Finalize Disc aktívna v ponuke Burn.

Krok 7

Kliknite na kartu Štítok a zmeňte názov disku. Kliknite na tlačidlo Nové. Pridajte súbory na disk podľa pokynov v treťom kroku. V takom prípade musia byť všetky videosúbory umiestnené v priečinku Video_TS.

Krok 8

Skopírujte zvukové stopy do adresára Audio_TS. Kliknite na tlačidlo Vypáliť teraz a počkajte, kým sa informácie zapíšu na disk. Stojí za zmienku, že program Nero má širokú škálu funkcií, ktoré vám umožňujú vytvoriť DVD s rôznymi parametrami.

Odporúča: