Ako Napáliť Obraz ISO Pomocou Aplikácie Nero

Obsah:

Ako Napáliť Obraz ISO Pomocou Aplikácie Nero
Ako Napáliť Obraz ISO Pomocou Aplikácie Nero

Video: Ako Napáliť Obraz ISO Pomocou Aplikácie Nero

Video: Ako Napáliť Obraz ISO Pomocou Aplikácie Nero
Video: Как записать iso файл с помощью nero 2024, Smieť
Anonim

Niektoré disky s informáciami sa dajú ľahko priateľom alebo ich jednoducho vyhodia, iné chcú byť skopírované do pamäte počítača a použité pri ďalšej práci. Napríklad je veľmi užitočné mať po ruke zavádzací disk s užitočnými obslužnými programami a testami. Ak máte disk, ktorý by ste si chceli skopírovať, je to s Nero ľahké.

Ako napáliť obraz ISO pomocou aplikácie Nero
Ako napáliť obraz ISO pomocou aplikácie Nero

Nevyhnutné

  • - počítač;
  • - internet;
  • - prehliadač;
  • - program Nero.

Inštrukcie

Krok 1

Prejdite do prehľadávača a stiahnite si program Nero z oficiálnych webových stránok www.nero.com. Nainštalujte si tento softvér do počítača. Nezabudnite tiež, že tieto pomôcky sú nainštalované v systémovom adresári lokálneho disku v osobnom počítači

Krok 2

Vložte disk do počítača a spustite program Nero. Disky sú rôzne - CD alebo DVD (v závislosti od ich veľkosti). Vyberte vhodný projekt. Program ponúkne niekoľko druhov projektov. Vyberte kartu s názvom „Vytváranie obrázkov“.

Krok 3

Musíte určiť, odkiaľ sa má obrázok kopírovať. Vyberte jednotku ako zdroj a zadajte priečinok na pevnom disku prijímača. Nastavte umiestnenie úložiska pre budúci obrázok a uistite sa, že je na prijímači dostatok voľného miesta. Zadajte názov projektu iso.

Krok 4

Zobrazovanie sa začne okamžite po zadaní parametrov. Musíte počkať, kým Nero zobrazí hlásenie „Burn úspešne dokončené“. Čas záznamu zvyčajne závisí od rýchlosti disku, pamäte RAM počítača a výkonu procesora. V reálnom čase uvidíte zostávajúci čas. Skontrolujte kvalitu záznamu vložením novo napáleného disku do jednotky a kontrolou jeho obsahu. Teraz máte vlastnú kópiu použiteľného disku.

Krok 5

Napaľovanie obrazu ISO je tiež užitočné, keď program vyžaduje disk v mechanike - k tomu často dochádza pri populárnych hrách. Nezabúdajte však, že ochranné systémy sú dosť pokročilé a pre mnoho hier nebude stačiť iba skopírovanie disku vytvorením iso obrazu, aby sa obišla ochrana výrobcu proti kopírovaniu. Všeobecne môžeme povedať, že program Nero vám umožní kopírovať rôzne disky, ktorých obsah je vám obzvlášť drahý.

Odporúča: