Ako Spustiť Hru S Alkoholom 120

Obsah:

Ako Spustiť Hru S Alkoholom 120
Ako Spustiť Hru S Alkoholom 120

Video: Ako Spustiť Hru S Alkoholom 120

Video: Ako Spustiť Hru S Alkoholom 120
Video: Действие стрихнина 2024, Smieť
Anonim

Alkohol 120 je jedným z najpopulárnejších programov na prácu s virtuálnymi diskami. Dnes sú takmer všetky hry stiahnuté z internetu vo formáte virtuálneho disku a bez takéhoto programu sa také hry jednoducho nedajú nainštalovať. Pomocou tohto programu môžete tiež prevádzkovať hry bez vloženia disku do optickej jednotky počítača.

Ako spustiť hru s alkoholom 120
Ako spustiť hru s alkoholom 120

Nevyhnutné

  • - disk s hrou;
  • - program Alkohol 120.

Inštrukcie

Krok 1

Spustite Alkohol 120. Ak program spúšťate prvýkrát, budete si musieť chvíľu počkať, kým vytvorí virtuálnu jednotku. Vložte disk s hrou, ktorú chcete pomocou tohto programu spustiť, do optickej jednotky vášho počítača.

Krok 2

Keď je disk s hrou v mechanike, v hlavnej ponuke programu vyberte funkciu „Vytvoriť obrázky“. S jeho pomocou vytvoríte virtuálnu kópiu disku, ktorý je momentálne v jednotke počítača. V prvom okne, ktoré sa zobrazí, musíte vykonať základné nastavenia.

Krok 3

V dolnej časti okna programu sa nachádza parameter „Typ údajov“. Kliknite na šípku vedľa nej. Začiarknite políčko „Zmeniť umiestnenie údajov“. Po zadaní parametrov postupujte ďalej. V ďalšom okne zadajte názov obrazu disku a vyberte priečinok, do ktorého sa bude obraz ukladať. Potom stlačte tlačidlo "Štart". Počkajte na dokončenie procesu vytvárania obrazu hry. Po jej dokončení sa zobrazí oznamovacie okno o ukončení operácie. Teraz vyberte disk z jednotky.

Krok 4

Potom v hlavnej ponuke programu zvoľte funkciu „Hľadať“. Zadajte cestu k obrázku hry. Kliknite na ňu ľavým tlačidlom myši a zvoľte „Pridať“. Vráťte sa do hlavnej ponuky programu. Obrázok s hrou bude v pravom okne programu, kliknite naň pravým tlačidlom myši. Potom v kontextovej ponuke zvoľte možnosť „Pripojiť k zariadeniu“. Obrázok sa pripojí. Teraz je možné hru spustiť.

Odporúča: